Miresele anului 2006 (29)

Miresele anului 2006 (29) | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62561" target="_blank">(28) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61977" target="_blank">(27) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61448" target="_blank">(26) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61000" target="_blank">(25) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60295" target="_blank">(24) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586" target="_blank">(23) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59066" target="_blank">(22) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58253" target="_blank">(21) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)

continuati ....

Freia si Alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Krelia, eu am fost la Plus si intr-adevar preturile sunt mai mici.
Acest lucrul il gasesti la produsele care sunt numai pt acest magazin si au pe spate sigla magazinului.
Insa la celelalte produse sunt aceleasi preturi, acum depinde si unde stai ca daca distanta e mare nu merita efortul.......
Aceleasi produse ........aceleasi preturi (mai iau de la unele si pun la altele)..........deci oriunde te-ai duce gasesti aceleasi preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

neata! Spuneti-mi si mie unde e magazinul asta Plus, ca tocmai ce ma intreba mama ieri daca stiu ceva de el ca am inteles ca e o invazie de reclame pe radio cu magazinul asta. Aude reclama de 'enshpe mii de ori pe zi dar niciodata nu spun si unde este situat. Stiu ca sunt off-topic, dar daca tot veni vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ia sa fiu primul Nicolae care da de baut.... ... gata, ca n-am timp de mai mult... papa da altcineva...
Fetelor, ma uimeste soacra-mea... ne-am luat o plapuma mare rau sapt trecuta si mi-a facut un ditamai setul de lenjerie... l-am gasit agatat de usa... radea sa moara cand mi-a vazut fata... ca o tot dadea ca Mosu' n-a venit pe strada noastra...
De la pui... vine diseara un lelefon... adica ma duc sa-l aleg... nu conteaza ca e pe puncte, ca alea tot pe bani s-au facut... nu prea-mi place ca de acum incolo se vor rari cadourile surpriza, ca deh, le vom lua impreuna, dar macar asa stim sigur ca nu alegem ceva aiurea... nu ca s-ar fi intamplat, dar mai bine evitam...
Hai ca ma duc sa scriu la Bautura la nunta...

La multi ani, Nicolailor !!!

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Neata fetelor
A venit mosu!!!!
Si mi-a adus asa de multe, parca as fii copil mic asa m-am bucurat.
Sper ca si voi sunteti Happy azi.

LA MULTI ANI pt toti sarbatoritii de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dyadya

neata! Spuneti-mi si mie unde e magazinul asta Plus,

Nici eu nu stiu... decat de unul in Berceni... care inca nu e deschis... ala e pe langa Metro... auziti ? da' bossu astuia nu si-o da seama ca pierde clienti cu reclama fara adresa ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata!

Krelia ... si la noi e tot asa cu Mosu'...adica aduce dulciuri si fructe!

Pe mine Mosu'(Iuby) m-a dus la Restaurantul Chinezesc!
Eu i-am luat la Iuby si la mama Snikers si Mars....Iuby i-a luat la mama inghetata...iar mama ne-a luat Kinder - ca asa suntem noi mai copii - si 4 table de ciocolata Kandia!

Eu am primit de la servici de Craciun un set Dulgon...n-am avut asa ceva in viata mea...de fapt mi se pare ca seamana cu Calgon...deh, asta e...ca anul trecut primisem Nivea...si pachetul contine gel de dus, spumant de baie, crema pentru maini, antiperspirant, sampon si balsam!...of si eu asteptam ceva premiu de Craciun!

Iuby a primit de la servici o butelie de Mulfatlar, o sticla de coca-cola si un pachet Iacobs cu cana si farfurioara!

Cum stati cu cadourile de Craciun???

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...of, am uitat LA MULTI ANI pentru toate Nicoletele si toti Nicolaii!!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Offff, scuzati, era prea devreme cand am postat prima data: LA MULTI ANI ! tuturor Nicoletelor si Nicolailor!!! Asteptam de baut!!

Mergi la inceput

dyadya,magazinul Plus din Militari este intre Apaca si Lujerului, cam la jum, pe undeva pe dreapta.
Si mie mi se pare o tampenie faza sa nu pui tu o adresa pe pliantele alea.
Dar cine stie o fi si asta o strategie de marketing mai noua acum.
Ca uite asa isi mai fac si ei putina reclama, eu va intreb pe voi unde e si tot asa mai afla si altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata!!

In primul rand La multi ani tuturor!

Eu sunt tare suparat si nervoasa astazi. Aseara am plecat de la firma la ora 12 noaptea pentru ca avea sefa noastra chef de munca. intr-o seara in care ar trebui sa fii cu familia , eu am fost tot la firma!
Mosu l-am cumparat de la un non stop. asta ca sa nu ma duc cu mana goala.
Nu mi se pare normal si m-am suparat tare. asta nu poate fi viata. nu e normal.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput