Bebelusi de mai-iunie 2005 (36)

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62956" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)
* at_andreea ---

* Loreen ---

* Mariamunteanu ---

* Mariamunteanu ---

* kitty_b ---

* Nelia ---

* Yael ---

* Micorint ---

* Cornelia ---

* Fran ---

* maysa ---

* Tdi ---

* tzumpiloi ---

* pisik 4ever ---

* Ile ---

* Carolinah ---

* mstroie ---

* Alina Balan ---

* Ada_74 ---

* Nefertari ---

* Corni ---

* tamar ---

* Anky ---

* Androix ---

* Mamaruta ---

* Robotzica cucului ---

* Carmen-Emiliana ---

* Andra_bb ---

* Mygirl ---

* Roisin ---

* Florentina G ---

* red rose ---

* corail ---

* Stefania Nicolae ---

* lucas ---

* Beatriced ---

* alina_a ---

* monu ---

* Boobooricu ---

* gabitzam ---

* Babygirl ---

* danib ---

* ChrisDun ---

* Cloreta ---

* Margott ---

* Simonaeus ---

* Cezara08 ---

* Andutzy ---

* Gusta ---

* denisa73 ---

* geanina anghel ---

* Ruxel ---

* Aurasa ---

* Mercedes ---

* Sim76 ---

* OlgaTarziu ---

* Danelutza ---

* Tora97 ---

* inesuca ---

* Iuliana ---

* viviT ---

* Sufletzica ---

* NewMami ---

* elisor ---

* Crissi ---

* andreea.a ---

* Pengunica ---

* Speranta nu moare ---

* monicica ---

* Crissu ---

* laura radulescu ---

* Mickyyy ---

* ioanailincam ---

* Luluku ---

* isto2005 ---

* elly_b ---

Raspunsuri

beatriced spune:
G=greutate, T=talie, S=sold, B=circumferinta burtii
Masuratori dupa nastere!
Beatriced: 60 Kg, T 74 cm, B 89 cm, S 93 cm, target: 55 Kg, strategie: sport, abtinere de la dulciuri
Carolinah: 66.5 Kg target: 60 Kg, strategie: sport la domiciliu, abtinere de la dulciuri si paine
Luluku: 69 Kg, T 81 cm, S 109 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: sport la domiciliu, masaj, abtinere de la dulciuri, paine, fainoase, si la orice mai ingrasa...
Mickyyy: 74 Kg, target: 65 (60), strategie: deocamdata plimbare cu carutul si alergat dupa Malina
Gusta: 67 Kg, T 84 cm, S 94 cm, target: 64 (57) Kg, strategie: asteapta sa renunte dulciurile la ea, ambitie: a renuntat la dulciuri si la paine, deocamdata...
Sufletzica: 70 Kg, T 78 cm, B 89 cm, S 102 cm, target: 60 (57) Kg, strategie: nu paine, dulciuri, junk
Mygirl: 65 Kg, T 89 cm, B 98 cm, S 102 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: mers km intregi cu carutul, carat copilul in brate si aerobicul la care ajunge din cand in cand.
Androix: 88 Kg, T 98 cm, B 108, S 115, target: neprecizat, strategie: Montignac, sport domestic, mersul la sala
Tzumpiloi: 59 kg, T 77 cm, B 87 cm, S 96 cm, target: 52 kg (fara celulita si cu muschi abdominali fermi), strategie: cu rolele prin parc, sport la domiciliu
Corni: G 63, T 89 cm, B 96 cm, S 105 cm
Olga Tarziu: G 66, T 75 cm, B 84 cm, S 105 cm
Andreea.a: G 56, T 76 cm, B 81 cm, S 96 cm, target: macar 50...
Elisor: G 77 kg, T 87 cm, B 98 cm, S 111 cm, target: 65 kg strategie: fara dulciuri, paste si mult sport
Alina.a: G 79 kg
Pisik4ever: G 73 kg
Andreeaatan: G 98 kg, T 98, S 105, strategie: 6-7 antrenamente pe saptamana (impartite cat se poate de egal intre weight-lifting, stretching si tae-kwondo) si calcularea caloriilor in ideea unui regim low-carb.
Cat am slabit!
Beatriced: G 59 (-1), T 71 (-3), B 82 (-7), S 91 (-2)
Carolinah: G 61.2 (-5.3)
Androix: G 85.5 (-2.5), T 92 (-6), B 103 (-5), S 111 (-4)
Olga Tarziu: G 63.5 (-2.5), T 69 (-6), B 77 (-7), S 99 (-6)
Gusta: G 65.5 (-1.5), T 83 (-1), S 93 (-1)
Tzumpiloi: G 58.5 (-0.5), T 72 (-5), B 85 (-2)
Andreea.a: G 55 (-1), T 73 (-3), B 79 (-2), S 93 (-3)
Elisor: G 73 (-4), T 82 (-5), B 88 (-10), S 108 (-3)
Mygirl: G 62.6 (-2.4), T 82 (-7), B 92 (-6), S 99 (-3)
Pisik4ever: G 68.5 (-4.5)
Corni: G 60 (-3), S 102 (-3)
Andreeaatan: G 95 (-3), T 91 (-7)

mygirl spune:
Beatrice, sa mai scazi si la mine cate ceva de pe lista: Kilograme-63 acum(dimineata chiar 62,6)si burta 92 - restul masuratorilor sunt aceleasi. La inaltime cred ca am mai scazut un pic, ca ma cocoseaza Alex.
Azi am avut esec la capitolul fructe. Cred ca s-a saturat de mere - coapte, pasate, rase, suc...nici portocale nu mai vrea. Cred ca o sa apelez la borcanase. E in scandal, tb sa plec
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

ioanailincam spune:
Mey, voi v-ati pus cu raul pe mine. Ce v-ati zis: daca tot are internet non stop ia sa nu mai scriem nimik. Ca inainte cand intram seara faceam infarct de cat scriati si acum, ioc.
AM adormit-o pe Ana si inca usor - daca stiam eu ca e asa usor nu mai alergam ca nebuna in fiecare zi afara imediat dupa masa, ba chiar am senzatia ca toate pregatirile ii intarziau somnul - si acum baga la greu si sforaie. Sper sa o tina mult ca sa mai apuc sa fac si eu una, alta. Bye!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

corni spune:
Androix, vreau si eu cartea ,corzanfir@yahoo.com,multumesc.
Ai ratat fasolea cu ciolan. Ieri am vrut si eu sa-i fac o surpriza sotului sa-i gatesc fasole cu ciolan dar era deja tarziu si am amanat pe astazi, asa ca noi sarbatorim 1 Decembrie astazi, iti trimit si tie o portie,de data asta o aleg cu grija, sper sa nu mai gasim vreo pietricica prin ea
Monu, nu am auzit inca de obligativitatea vaccinului antirujeolic la 7 luni. Cand merg la controlul de 7 luni o sa o intreb pe doctorita , daca este permis la varsta asta o sa il fac cu toate ca rasuflasem usurata ca pana la un an am scapat de vaccin.
Ieri a fost mama mea la mine si ne-a tinut companie la masa de legume cu ficatel si fata mea a mancat tot pana la ultima lingurita, 250g,binenteles ca mama s-a maimutarit in fata ei si ea radea cu gura deschisa si eu eram pe faza si hop cu lingurita, eu tot ii spuneam mamei ca nu mananca foarte bine si..... Aveam niste cornulete pe masa si tot le-a studiat ea, cred ca vroia sa le incerce, mama ii atingea buzele cu cornuletul si sa vedeti ce deschidea guritza si la lingurita o strangea.La fel am patit si in alta zi, noi mancam pizza si ea cerealele, eram toti 3 la masa ca sa-i facem pofta,se uita la pizza de ii curgeau balele si cand m-am indreptat cu o bucatica catre guritza ei a facut o gura mareeeee, si apoi si-a infipt mana in eaSotul meau a zis ca avem deja fetiza mare si vrea sa manance mancare serioasa nu cremele mele.
Astazi am surpris-o cand s-a ridicat singurica in fundulet, pana acum se ridica doar pe o parte in fundulet si se sprijinea intr-o mana dar astazi am vazut-o cand era in pozitia patru labute, si-a strans genunchii la piep si si-a dat funduletul inapoi ,statea in fundulet fara sa se sprijine cu manutele, am inceput sa rad si am incurajat-o imediat, o laudam si ea radea fericita, nu ma vazuse ca sunt langa ea.
corni si bebe (11 May 2005)

corni spune:
Androix, adresa mea este corzanfir@yahoo.com
Multumesc iti spuneam tie nu adresei si vad ca s-a inclus in adresa.
corni si bebe (11 May 2005)

beatriced spune:
Corni, bravo mai! felicitrai... este un pas important... Maine, poimaine, o vezi mergand fara ajutor...
Mai si Alex ar manca orice alta mancare dar nu ce-i dau eu... Si am schimbat tactica, ii dau sa guste de la mine, apoi ii dau borcanase... Acum doarme de la 11.00 si este aproape 1.30 si asta dupa ce a manca aproape un borcanas de fructe... Si un bibe de lapte de 120 ml, ca nu mai putea... Avea o burta, si acum somnic! Si acum bantui si eu pe-aici!
Mygirl, rezolvat! Mai dar tu slabesti vazand cu ochii, numai eu stagnez...

Cornelia spune:
Scuze, ca m-am trezit asa de tarziu, dar urez si eu La multi ani tuturor Andreelor/Andreilor bebici, mamici, tatici!
Sper sa imi fac timp sa mai scriu cate ceva si despre noi.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

pisik 4ever spune:
multumim ptr urari, ioanailincam! sa ai grija cu tusea, sa o asculte dr cu stetoscopul la consult neaparat, chiar daca n-o sa mai tuseasca pana atunci.
smiartzi a mancat cam o juma de borcnel de mere cu banane (130 gr) si vreo 100 ml cu lapte, pe care i-l dau inainte, ca altfel nu se uita la el. voi dati papa inainte de lapte?
mai, noi nu avem nici o urma de dintisori si tati a inceput sa ne spuna ca suntem in intarziere. mai sunt dintisori de iesit pe aici???
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05

mariamunteanu spune:
Pisik, nici noi n-avem dintisori, dar vin ei caci gingiile sunt inflamate demult.

monicica spune:
Salut
Ieri am dat iama intr-un magazin de jucarii si e prima data cand ma uit atent asa la ele sa vad fiecare ce face. Am stat 2 ore si am plecat cu un sac de am carat la el (mai mult caruciorul lui bebe dar oricum) de ma doare si acuma un umar. Ma tot gandeam cum era sa fi avut si noi asa ceva cand eram mici...eu aveam o revista jerpelita de la neckermann si ma uitam ore in sir fascinata la jucariile alea acolo si imi inchipuiam cum m-as fi jucat cu ele daca le-as fi avut.
Cel mai tare imi doream o Barbie si mama s-a chinuit ani de zile sa imi cumpere una si nu a avut de unde...Acuma tot nu am motive sa iau barbie, dar la toti bebelusii fetite pe care ii cunosc, asta le-am dus intotdeauna cadou :)
Cu mingea aia de la vtech vroiam sa zic ca noi am primit-o cadou la 4 luni si nu il interesa decat dc ii apasam noi pe butoane, in schimb de vreo saptamana e distractia perfecta, pot sa il las si o ora cu ea si nu se satura. Cred ca trebuie sa se obisnuiasca cu ea ... Pozitia de joaca e pe burta, mingea in fata si proptita in ceva sa nu se rostogoleasca prea departe...
Dintisori nu avem si am tot incercat sa ma uit la gingii dar nu prea reusesc ca nu ma lasa strange din buzite...ar fi o ocazie buna cand plange dar atunci sunt prea grabita sa pregatesc papica...Eu ii dau mereu laptele ultimul ca e favoritul lui, am senzatia ca restul le mananca oricum gandidu-se ca dupa aia vine lapticul....AM incercat si invers si dupa laptic nu vrea nimic.
Voi cum le dati bebeilor biscuti? Ca eu dc ii pun unul in mana il morfoleste o ora si la sfarsit are asa o mazga din cap pana in picioare ... deci inclusiv pe talpi :)
Pa pa
Monica si bebe Robert