nastere la 7 luni?
Buna fetelor cu burtici!
Se pare ca bebitza mea e tare curioasa sa cunoasca lumea de afara si de abia face 7 luni peste cateva zile! A mai nascut cineva la 7 luni? Cum e ? Ce se intampla cu bebe? Sunt probleme?
Va rog din suflet sa-mi raspundeti daca ati mai trecut prin asta caci nu mai pot dormi noaptea!
Sanatate si la mamici si la bebici!
Raspunsuri
gabid spune:
Eu am nascut la 32 de saptamani .De ce te gandesti la asta?E ceva in neregula.Oricum nu e mare lucru cu nasterea inainte de termen.Depinde de copil.A mea avea 50cm si 2800g.Am stat mai mult in maternitate pt ca nu stia sa suga.In rest totul a fostOK.A respirat singura imediat cea fost scoasa afara.Sunt si copii cu probleme la 7 luni.Eu zic sa astepti cat de mult este nevoie.
Te pup,
Gabi.
mirelam spune:
Eu nu stiu cum e sa nasti la 7 luni dar stiu cum e sa TE nasti la 7 luni.
Eu personal sunt nascuta la 7 luni, fara nici o problema la nastere si nici dupa aceea. Chiar am fost maricica pentru acea varsta (2,400). Iar la 6 luni, mama mea, pentru ca pe vremea aia nu se dadea prea mult concediu postnatal, a avut curajul sa ma duca bunicii mele sa aiba grija de mine (in provincie)....si am crescut fara probleme.
Asa ca nu-ti face prea mari probleme....se zice ca-i mai bine la 7 luni decat la 8.
Oricum, eu iti doresc sa mai stea cumintica bebita ta in burtica inca 2 luni.
(5 anisori)
cristina liliana spune:
Si eu sunt nascuta la 7 luni.Am avut 1.700 kg am stat mai mult in spital si acum am 31 ani si doi copii(6 ani si 8 lini).Nu-ti fa probleme.Daca bebelusul e tare si doreste sa vada mai repede lumea asta e.Roagate lui Dumnezeu sa fie bine.Multa bafta si fi tare.
Cristina&Edina si Cristian
bebelusha28 spune:
draga gabi, problema e ca eu am cerclaj,iar bebitza apasa cu capul in fire chiar si cand stau numai in pat si exista posib. sa-mi rupa colul. Sper sa mai aiba rabdare macar 1 luna dar nu stiu daca se va putea.Mi-e tare frica!
Nici nu stiu ce greutate are!
Marina spune:
bebelusa, nu intra in panica si stai cat poti de linistita. Bb al meu a fost si ea la fel de neastamparata si in luna 7 a vrut sa iasa cu cerclaj cu tot. M-a ajutat pumnul de pastile luat zilnic, duvadilan, no spa si scopantil si desi Mariutza a tras de cerclaj de ziceam ca-mi rupe colul am rezistat pana in luna 9. Nu chiar pana la capat dar oricum am nascut in sapt 37 un bb cat se poate de sanatos.
Pupici pe burtici
Marina
bebelusha28 spune:
multumesc,Marina,si multumesc fetelor!
eu stau cuminte in pat si ma ridic doar la baie si sa maninc dar stiu eu?
Tu pana cand ai luat duvadilan si no spa? ca eu am inteles ca vrea sa mi le reduca incepind cu luna 8? Si cat luai? eu iai duvadilan 1/2 la 6 ore si no spa 2 pe zi.
ariel_7000 spune:
prietena mea a nascut o fetita la 6 luni si 1 saptamana...era atat de mititica!!! a avut 900 gr la nastere si manutele ca niste creioane. dr. ii zicea prietenei mele ca doar Dumnezeu poate face ceva pt puiut...si Dumnezeu a facut!!! acum Maria are 6 ani si la toamna va merge la scoala. este inaltuta, cam slabuta, dar isteata foc si sanatoasa tun ( a fost racita de cateva ori si a avut geardia.atat!!!)
roaga-L pe Dumnezeu sa te ajute si te va ajuta:)
multa sanatate tie si puiutului.
ariel
gabid spune:
Si eu am fost la fel ca tine cu cerclaj si bb apasa pe col tare dar spre deosebire de tine nu aveam astampar sa stau locului sibb a iesit la 32 de saptamani.Stai in pat si totul va fi bine.Si eu am luat Duvadillan si Nospa si Scopantil si papaverina dar daca nu eram linistita s-a intamplat!Simona e bine si sanatoasa,am avut cevaprobleme cu ea care acum s-au rezolvat.
Te pup,
Gabi si Simonica.