Un sfat, va rog

Un sfat, va rog | Autor: ioanapru

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 10 saptamani si am "realizat performanta" de a raci. Nu ceva complicat, o raceala usoara. Are ceva daca iau vitamina C? Il poate afecta pe bebe?
Va pup, Ioana si puiu mic.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

E buna si vit. C. Daca simti ca faci temperatura poti sa iei chiar si paracetamol, nu face rau lui bb.
Daca e numai o simpla raceala bea cat mai mult ceai cu miere si lamaie. Si mananaca multe fructe.

Sanatate tie si lui bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Ioana, vitamina C nu face nici un rau.Bea si ceai cu multa lamaie si daca iti permite stomacul inghite cativa catei de usturoi(ca pe pastile).
Fa o frectie cu otet.
Daca ai nasul infundat, gasesti la farmacie Nazomer ( e pura apa de mare asa ca nu iti face rau).
Insanatosire rapida!!!

Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara spune:

Si eu am patit acelasi lucru. Am racit putin in primul trimestru de sarcina. Insa imi amintesc ca medicul mi-a recomandat sa nu iau Vit.C. Cel mai indicat si fara nici un risc este sa consumi multe citrice.
Felicitari si multa, multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Buna!
Si eu am racit in primul trimestru de 2 ori, in plus am slabit, nu-mi placea nimic, vomam, etc...
Medicul ginecolog mi-a indicat sa nu iau nimic, doar ceaiuri multe cu lamaie-ptr ca astea au vit C. Daca faci febra, Doamne fereste-eu am facut ia paracetamol ptr copii, (are un dozaj ff mic).
Sanatate!

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dancic spune:

Draga "Ioanapru" si eu am patit-o cu raceala in timpul dar am mers la medic(cred ca ar trebui si tu s-o faci)si am cumparat si ridiche neagra i-am taiat capul, am scobit-o putin pentru a-i face o adincitura, am pus o lingura de miere si am lasat-o peste noapte, apoi a doua zi beam cite putin sucul format. Stii, e foarte gustos dar si eficient.Incearca si vei vedea.PA!Dar repeta mai multe zile procedura.

Ai grija de tine si de bb.

Daniela & Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Mie dr ginecolog mmi-a dat si vit C si eferalgan si ampicilina.Poti sa inrebi dr si la telefon.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput