Care e parerea voastra despre Avon?

Care e parerea voastra despre Avon? | Autor: svety

Link direct la acest mesaj

Ce ziceti despre produsele AVON? Cand eram insarcinata am devenit o dependenta de farduri, rujuri, creme si acum imi plac la fel de mult. Sotul meu zice ca sunt produse facute la duzina. Mie mi s-au potrivit imi plac mult rujurile si am doua creme-de zi si de noapte-care sunt super.

mami de dani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Folosesc si eu cu placere gelurile de dus,spumantele de baie, cremele pt.picioare,mastile de fata si..cam atat. Sunt cam alergica la creme si nu ma bag la asa ceva la Avon.Intr-adevar, parerea mea e ca sunt facute cam `la duzina`.Am folosit in adolescenta produse Oriflame si mi-am stricat fata din cauza lor.Asa ca sunt destul de atenta la ce folosesc acum. M-am indreptat, pot sa spun, spre cremele romanesti..

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

parerea mea este ca sunt produse ieftine si asta se reflecta si in calitatea lor....singurul produs care il achizitonez de la ei este rimelul (nu stiu cum ii zic il cunosc dupa ambalaj) e tare bun intr-adevar ...in rest am tot luat dar nu are sens sa arunci banii pe ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

N-am mai cumparat de la Avon de cativa ani. In mare masura pentru ca nu mi-au placut si pe de alta parte prefer sa ma duc intr-un magazin de profil, sa vad si sa testez pe ce dau banii. Mi-a placut de la Avon crema Anew de zi. Parfumurile par placute la prima vedere, dar nu persista. Am vazut ca acum au introdus in catalog is bijuterii, posete, ceasuri si alte fleacuri.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

Eu sunt f multumits de sampoane (cele Naturals sunt bune, dar cam ustura ochii; dar cele Advanced Techniques sunt super), de cremele de fata, de soak-ul pt picioare, spumantele... Exfoliantele si gama Planet Spa e f buna, dar se vede si la pret...
Deoadorantele nu-mi plac (eu fac f mult sport si nu rezista cum rezista de ex Dove) - dar asta chiar depinde de la pers la pers. Farduri nu folosesc. Lacurile de unghii sunt destul de bune, oricum mai buna ca L'Oreal si chiar ca Maybelline
Dar cel mai mult iubesc crema cu piersici (Naturals) care m-a salvat de la cea mai oribila acnee avuta vreaodata, aparuta in anul 3 de facultate. De la toate tratamentele mi se uscase oribil pielea... aveam si cosuri (dureroase, sub piele, ca niste piscaturi de insecta, nici nu puteam pune fata pe perna de durere)si piele uscata si sensibila! Si am primit crema asta de craciun si am inceput sa o folosesc si in 2-3 luni nu mai aveam nimic...
Dar depinde de la om la om... Am prietene care au facut alergie la Nivea si Vichy (!!!), deci fiecare persoana reactioneaza diferit.
Mie imi plac si le voi folosi in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

Si am uitat ceva...
Svety, daca tot nu-i plac sotului si crede ca sunt de duzina (de parca Nivea sau L'Oreal nu sunt!!! fabricate la duzina adica) ia pune-l tu sa-ti ia creme si rujuri Clinique, Lancome, Estee Lauder, Chanel etc... Si precis te "vindeci" de AVON, si poate va fi si el mai fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu nu am o parere foarte buna, desi cateodata folosesc unele produse cum ar fi gel de dus, crema de corp sau sampon. Dar produsele pentru tratamente sau intretinere nu imi inspira incredere.
Mi se pare prea multa reclama pentru nimic...

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Nici eu nu am o parere tocmai buna, dar de cumparat mai cumpar... un gel de dus, un spray si cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Eu am folosit mult in facultate pentru ca prietena mea era distribuitorAm ramas fidela rujului best brown din colectia Perfect wear (parca).Culoarea mi se potriveste super si e de buna calitate.Insa eu am avantajul ca absolut toate rujurile imi stau pe buze,de la o ieftineala pana la chanel,fara exceptie:)
svety ia pune tu cremele sau parfumul intr-un flacon de firma tare sa vezi ce-o sa le aprecieze sotul tau

poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mie nu imi plac si nici nu mi-am cumparat niciodata nimic.Cand eram in faculta, si din lipsa de bani mai cumparam Oriflame, dar nu eram tare incantata.
Sunt fan total NIvea si Loreal,de la rujuri, la farduri si creme nivea.Al meu zice ca putem deschide reprezentanta.Cum al meu merge in Germania si Franta saptamanal, intotdeauna cer cate ceva..
Insa sora mea foloseste mult Avon si e tare multumita de ele.Eu cred ca depinde mult de gustul fiecareia si de bugetul pana la urma

Mergi la inceput