A venit primavara-pauza la scoala....

A venit primavara-pauza la scoala.... | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Ma deranjeaza foarte mult ceea ce se intampla la fata mea la scoala de cand a inceput sa sufle un vanticel de primavara. Nu se mai invata, nu se mai dau teme,( clasa a-2-a), se face curatenie in clasa, amenajari, se impodobeste clasa cu ghiocei pe pereti. Foarte frumos, dar invatatura e mai importanta.Poate eu nu am timp si rabdare sa-i dau teme suplimentare zilnic, o sa uite tot si luna viitoare avem concursul "Cangurul".
Sunt ingrijorata, simt ca trece timpul inutil, copilul meu parca e in vacanta de cateva saptamani, nu ca inainte s-ar fi omorat cu studiatul... Unele invatatoare ii solicita prea mult iar altele invers

Dana si Alexa cea puturoasa...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

David al meu este tot in clasa a 2-a si de la inceputul lunii martie se duce la scoala degeaba. Pana acum invatatoarea le dadea zilnic dictari si teme suplimentare si dintr-odata au incetat atat dictarile cat si temele. M-am dus la scoala sa vad ce se intampla si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca in clasa erau doar 5 copii... restul de 17 fiind acasa, bolnavi de gripa! Invatatoarea mi-a spus ca nu are rost sa mearga mai departe cu lectiile pentru ca oricum le va relua cand vor fi toti copiii la scoala. Am inteles-o cateva zile mai tarziu, cand David a facut gripa si a lipsit 10 zile iar readaptarea la programul scolar a fost obositoare. Abia acum au inceput incet-incet sa reintre in normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ai dreptate si la noi sunt multi bolnavi de varicela. Oare asta sa fie motivul? Cand avem vacanta de primavara? De Paste sau mai devreme? Uitandu-ma prin manuale am constatat ca am cam terminat materia, cel putin la matematica. Am trecut de inmultiri si impartiri, adunari si scaderi pana la 1000. Cred ca asta e toata programa pentru clasa a2-a. La romana mergem cu anotimpurile, deci mai avem, acum a venit primavara- "Vestitorii primaverii".
Cam cat lucreaza David la lectii pe zi? Noi avem putine atunci cand avem, intr-o ora sunt gata daca nu pierdem timpul.

Dana si Alexa.

Mergi la inceput