Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Bun venit la un nou capitol. Sper sa va fie cu noroc
Raspunsuri
Amely spune:
Rodica, ti-am scris si la endo, am credinta si speranta ca de Craciun te vei bucura impreuna cu puiul mic Serban, indiferent de ce mis-masuri vor sa faca magarii, desi sincer cred ca e mai degraba o problema de birocratie, atat de obisnuita in Ro...
si ai incredere si rabdare ca se rezolva.
Veronici, bine ai revenit, ne-a fost dor de tine! Eu sper din tot sufletul sa-ti iasa cea de-a 7-a inseminare, iar daca cumva nu, sa-ti ajute D-zeu in decizia pe care ai luat-o si anul viitor sa fii mamica.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
Amelyio
pe tine![]()
Veronici uite mama galerie pentru tine si pt a 7a..sa fie cu noroc...
......

...........................

............

...........

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
seara buna la visatoare![]()
bety cum esti??????a trecut???????
hai apari macar sa-mi spui cum te simti...
pupici multi sa-ti treaca mai repede

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
mamiFlori spune:
Liana, fetelor, am tot intrat sa citesc ce mai faceti voi, dar am fost cred cam deprimata dupa ultimul eco (de simbata). Dupa 2 luni de microginon ovulul si endometrul au fost jalnici (ovul 15 si endometru 7mm nesistematizat). oricum oulatia s-a facut pe trompa infundata... Mdaaa, ce sa ma mai
eu cind altele sunt la a 7-a inseminare, a 14, etc., iar eu inca nu am ajuns sa o fac pe prima. Cu ocazia asta mi s-au redesteptat toate resentimentele pt medicii din Germania, unde am nascut. Din cauza incompetenei lor am ajuns in halul asta, dupa ce primul copil l-am facut absolut fara probleme... Dar asta e o alta poveste, daca intereseaza pe cineva am sa v-o spun..
Oricum de luna viitoare ma baga Moisa pe hormoni, ceea ce nu imi pace deloc si nici sotului meu. Vom vedea cum reactionez luna viitoare la doza minima de hormoni si apoi vedem ce hotarim.
Liana, la tine ce s-a mai intimplat? In a cita zi esti?
Va pup! Florina
Liana30 spune:
imi pare rau mamiFlori da lasa ca treci tu si de asta...pai sa ne spui mama si noua ce ti s-a intamplat eu una vreau sa stiu...
eu z21
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
mai pardon...z22 dehhh mama..batranetea....batranetea...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
mamiFlori spune:
Da.. pai, era intr-o zi frumoasa de vara..
. Chiar era!
Dupa o sarcina perfecta, pe 31 mai 2001 m-am dus la control. Dr. mi-a spus ca totul e f f bine, copilul e asezat perfect si ca bebe e gata sa vina, ca poate fi azi sau peste 2 saptamini. M-am dus acasa si la 6 seara mi s-a rupt apa.. Am plecat la clinica (de renume! - salveaza bb-lui de aia de 500 de gr) si pe la 12 noaptea aveam contactii din 5 in 5 min si durau aprox 1 min. M-au dus in sala de nasteri si.. mi-au facut un calmant si un sedativ si m-au culcat impreuna cu sotul meu pe un pat dublu (ca asa e acolo, lux, da' asta nu ajuta prea mult). Si am stat asa pina dimineata. Cind s-a a venit urmatorul schimb. Am uitat sa zic ca acolo la nastere nu vine dr. care ti-a urmarit sarcina ci nasti cu cine se nimereste la maternitate.
Buun.. Au venit sa ma vada 2 tipe, una doctorita si una moasa care era mai tinara ca mine (eu aveam 26 atunci). Si zic ele: Totul e normal! (fara sa ma consulte, doar din ce le-am povestit:la ce ora s-a rupt apa, ce am facut in noaptea aia, etc. Intre timp eu ma indoiam de durere si eram cam terminata dupa o noapte de chin, ca bineinteles ca am avut contactii toata noaptea. Zic ele: Mai asteptam. Intre timp facem epidurala (acolo ti-o face la cerere). Dpa vreo 2 ore in care am stat parasita si nu s-a mai uitat nimeni la mine, vinde anestezistul cu un studnt, il dau pe sotul meu afara si incep treaba. Dr. ii zicea studentului: Vezi acul asta..Se baga intre vertebra x si y...etc. Simt acul in spate, imi lasa cateterul acolo, toate bune si frumoase numai ca.. anestezia nu a prins nici de frica. Da cu ceteterul am ramas in spate.. Vine si moasa, imi verifica dialtatia in sfirsit si zice ca n-am dilatatie si imi pune o perfuzie cu ceva sa imi dea contractii mai mari ca sa ma dilat. Eu deja aveam vreo14-15 ore de cind mi se rupsese apa. In urmatoarle ore am crezut ca timpesc de durere si incepusem sa nu prea mai stiu ce e in jurul meu. Pe dupa-amiaza mai binevoiesc sa ma mai verifice o data. Aveam dilatatie 10 (oare de cit timp?) si febra.. 39. Facusem o infectie in uter si copilul statea in ea... Zic ele: Totul e normal. Mai asteptam! Pe la 7 seara (pe 1 iun) am simtit ca e rau de tot, nu mai eram prea constienta ci simteam ca ma scufund in mine insami, nu stiu cum sa spun, ca ma duuuc. I-am zis sotului meu ca nu mai pot, ca mi-e f rau, ca nu mai sint sigura ca am sa reusesc si sa aiba grija de copil.. Ma rog, va imaginati.. Bietul de el, si asa era terminat si speriat, da' acuma ajunsese la limita. A iesit si a inceput sa racneasca pe acolo, a cerut sa vina medicul sef. A venit la marea urgenta (dupa vreo 40 de min). Au adus in sfirsit si ecograful. Cind a facut eco s-a periat (se vedea pe fata lui) si m-a pus sa semnez ca imi preiau riscurile operatiei!. Dupa ce am semnat a venit echipa de chirurgi si m-au luat cu tot cu patul ala pe roti, si alergau cu mine spre sala de operatie
mamiFlori spune:
Cred ca am scris prea mult ca mi-a disparut parte din text.
Va mai scriu miine sera sau simbata, daca nu v-am plictisit.
Noapte buna,
Florina
Liana, iti tin pumnii!
Liana30 spune:
doamne...prin ce ai trecut mai fatoooo...si mai sunt asa de laudati aia pe acolo...da e bine cand totul se termina cu bine...
ai o printzesa de fetitza ...e minunata...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"