Ce se intampla cu noi?
Eu si sotul meu suntem casatoriti de doi ani.De 3 luni avem si un bebe minunat care ne-a schimbat viata.Suntem o familie fericita si ne iubim foarte mult.Sotul meu ma ajuta enorm de mult,ii place sa-i faca si baita la bebe,sa gateasca pt noi...Este matur si nu a avut probleme de gelozie fata de copil cum am mai auzit.Insa este o problema.De cand am nascut nu am avut nici o relatie intima.Si nu inteleg de ce?Hai ca inteleg ca la mine dupa nastere au scazut hormonii sexuali si au facut loc celora materni,dar el???Am discutat despre asta dar nu am ajuns la nici o concluzie.Din luna a 6 de sarcina nu am mai avut nici o relatie sexuala si ma mir cum de rezista.El zice ca nu se gandeste dar mi se pare foarte mult timp.Totusi sunt 6 luni de-atunci.Nu cred ca ma inseala pentru ca vine intr-un suflet acasa la noi si este tandru si grijuliu ca-ntotdeauna.Cred ca asi fi sesizat daca era cineva.Si totusi...e un mister aceasta abstinenta.El nu mai face primul pas si nu stiu daca este bine sa-l fac eu.De cand am nascut am avut o singura tentativa care a esuat din pacate.
Trebuie sa specific ca dupa nastere am ramas cu ceva kg in plus dar nu foarte multe.Sa fie totusi asta motivul?Dar noi suntem deschisi la orice discutie...ar fi spus...
Va rog,dati-mi un sfat ca nu-i a buna...
Giana de Dani
NOI http://photos.yahoo.com/gianadedu
PUIUL MAMII http://dedu-daniel.celebration-of.com/
Raspunsuri
lulu75 spune:
Incearca tu sa iei initiativa. Si la mine s-a intamplat la fel si...asa s-au rezolvat problemele. Nu te mai gandi la kg in plus. "Agata-l" tu.
Multa bafta!
Luminita si Gabi fericitii parinti ai lui Andrei Tudor (16 august 2005)
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati, mami si Andrei
mamini spune:
eu nu cred ca e ceva in neregula, poate e obosit, poate e inca in perioada de acomodare la statutul de tatic. si eu cred ca poti lua tu initiativa, dar eu nu as face-o la modul agresiv-adica sarit pe el,portjartiere si bice-glumesc, bineinteles- ci mai degraba usurel, cuibareste-te la el in brate, saruta-l ca la inceput...o sa vina de la sine. ai rabdare.sunt convinsa ca va fi ok, nu ai de ce sa iti faci probleme de kg, arati f bine.
M
irinabungau spune:
Giana, sa nu cumva sa-ti pierzi increderea in sex appealul tau!!!! Esti superba si arati bine si dupa ce ai nascut, nu esti grasa de loc, esti chiar foarte apetisanta, asa ca... ai toate armele, foloseste-le!!! Poate ca lui ii este teama ca tu nu te-ai fi refacut dupa nastere, dar da-i de inteles ca esti apta de nebunii!!!
Mai este o chestie: poate ca-l intimideaza putin si prezenta lui Danny, nu stiu ce sa zic...
Multa bafta!!!! Te asteptam cu vesti bune si cu focuri de artificii
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
Giana spune:
Fetelor...multumesc din suflet pentru raspunsuri!M-ati binedispus
Adevarul este ca el e foarte grijuliu si fricos in acelasi timp.Ii erea teama ca nu m-am refacut dar i-a confirmat si dr ce e ok.Mai ramane prezenta lu' bebe de care nu pot uita cu totul in acele momente nici eu.Deci cu alte cuvinte avem amandoi aceeasi problema.Nici pe mine nu prea ma trage inima si totul ar merge innainte fara probleme daca nu m-asi gandi eu ca ne poate afecta in timp.Daca las timpul sa treaca oare rezolv ceva?Poate va veni de la sine.Numai sa nu fie cand o avea Dany vreo 18 ani...Ca noi mai vrem un bebe peste 2 ani.Poate uitam cum se face...
Giana de Dani
MONAI spune:
Giana, si noi am avut o lunga perioada de abstinenta cat timp am fost insarcinata si mi-am intrebat sotul cum de a rezistat, iar raspunsul lui a venit logic:"din dragoste si grija fata de voi doua". Sunt sigura ca si in cazul tau tot despre asa ceva trebuie sa fie vorba, chiar daca in stadiul acesta de timp grijile sunt altele. Parerea mea e ca o discutie deschisa, cu dragoste, va ajuta mult.
Si, by the way, nu arati deloc rau, dupa cum ti-au zis si fetele.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
corbioana spune:
Draga Giana,
Cred ca f multe cupluri se confrunta cu aceasta problema dupa sosirea in familie a unui bebelus. Am auzit multa lume plangandu-se de acest lucru deci sigur nu esti singura, stai linistita se pare ca se intampla multora din pacate. Tot ce trebuie sa-tui intre buine in cap este ca asa cu kg in plus sau nu tu esti iubita, sortia si mama copilului lui pe care el sigut o iubeste, si ca daca sunt in plus kg e doar problema ta si o vei rezolva sunt sigura, si de altfel nu vad nimic neobisnuit la tibne deci nici motiv de ingrijorare. Nu e drept ca un barbat sa te iubeasca dupa nr de kg si nici nu crwed ca sotul tau o face. Asta e doar creierul nostru, la kg ma regasesc si eu
Probabil a e noutatea dinviata voastra si bebele care il inhiba dar asta nu te impiedica pe tine, cu tact si tandrete sa faci primul pas. Nu vad de ce nu!!! De ce femeia asteapta mereu sa faca el primul pas? nu e nimic gresit in a-ti iubi Omul. Incearca nu ai ce pierde si sunt absolut sigura ca e doar ceva temporar. Va veti adapta rapid si va fi totul bine din nou. Succes!
I.
emaaimee spune:
Giana-cum au zis si fetele poate e obosit,mai ales ca spui ca si el te ajuta destul de mult cu bb si cu treaba in casa.Plus serviciu banuiesc.Nici noi nu avem timp mai deloc pt altele ca nu avem pe nimeni aici sa ne ajute cu bb si casa.Poate ca si asta ar fi problema si la voi.
Si faptul ca alaptezi poate sa il inhibe un picut,dar incet incet veti trece peaste asta.
Oricum poti sa il recuceresti.Incearca,nu te da batuta,nu kg cred ca sunt problema.Ca sincer nu se prea vad.
Succes!
decu fundita
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
try spune:
Eu am citit mai demult de anumite procese/schimbari care se produc si la nivelu ltatilor odata cu aparitia pe lume a unui copilas. Unii barbati intra intr-o simbioza oragnica (habar n-am cum s-o numesc altfel) cu proaspata mamica si corpul lor incepe si secreta prolatina si alti hormoni specifici femeilor in general si/sau femeilor insarcinate. Astaera dovedit prin anumite studii experimentale cand tatilor li se recolta sange si era analizat dpdv hormonal.
Unii isi intra ata de adanc in rolul de tata incat probabil se identifica putin cu mama si corpul lor imprumuta putin din comportamentul mamei dpdv al proceselor chimice.
Deci asta ma gandesc e uca ar putea fi o explicatie pentru lipsa poftei lui de sex. Daca la asta mai adaugi si faptul ca unora dintre barbati, odata cu transformarea noastra din simple femei in mamici, li se modifica perceptia asupra femeii de langa ei (nu neaparat in sens negativ, ci doar ca nu mai vad totul prin prisma sexului, iar orice san, picior sau mai stiu eu ce parte a corpului nu mai trezeste in ei un prim instinct sexual, cia vad mama copilului lor).
Dupa cate am vazut eu in pozele voastre (din 3 in 3), sotul tau pare foarte implicat emotional in relatia cu bebelusul vostru, iar asta poate sustine intr-un fel teoria de care vorbeam mai sus.
Ia totul usor, fara graba si fara panica. Cel mai inspirat ar fi sa ai o discutie deschisa cu el in care sa-l faci sa inteleaga ca esti nedumerita si confuza si ca astepti de la el niste raspunsuri (chiar daca el pana acum nu s-a gandit la situatia asta) pt. ca altfel risti sa trezeasca tot felul de indoieli inlauntrul tau (oare nu mai sunt buna pt. el, oare nu ma mai doreste, oare e atras de altcineva, chiar daca fizic nu a calcat srtamb etc.) si fa-l sa inteleaga ca de-aia e nevoie de o discutie de clarificare (mai ales daca si tie iti convine aceasta perioada de relash in amor).
Eu nu eram buna de nimic si as fi stat fara sex pana la sfantul asteapta. Aveam uneori impresia ca nu o sa-mi mai doresc niciodata sa fac chestia asta. Dar a trecut si a revenit totul la normal).
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Giana spune:
Multumesc mult pentru raspuns!Intr-adevar,sotul meu este foarte legat de bebe,este "a doua mamica" care la fel ca mine il schimba,ii face baita si cam tot ce face o mamica,numai ca nu-l alapteaza.Foarte posibil de aici sa fie "problema" care pana la urma realizez eu ca nu este chiar o problema.Am discutat si am ajuns la concluzia ca amandoi avem nevoie de o astfel de perioada pentru a ne focaliza toata atentia asupra bebelusului.Atata timp cat nici unul dintre noi nu sufera nu vad ce e rau.Stiu ca-l atrag pentru ca nu pierde ocazia sa mi-o arate.De fapt suntem foarte apropiati...doar ca nu ajungem la.
Va multumesc pentru ajutorul si atentia cu care m-ati tratat!
Giana de Dani