Tratament pt barbatii cu probleme cu spermatozoizi
Buna fetelor!Eu astazi am fost la docto si mi-a dat un tratament pt sotul meu care are prb cu .Doctorul ne-a spus ca asta e un tratament f bun si merita sa il facem.Consta in doua creme:una se numeste Andractim,iar cealalta Androtop Gel 50 mg.Aceste creme contin testosteron si multe altele.Eu de luna viitoare incep stimulare si daca sotului meu i se mai imbunatatesc cu acest tratamen ar fi super.Am scris de acest tratament pe forum pt ca,poate sunt fete pe care le intereseaza.Pupici si bafta la toate fetele.
Raspunsuri
Moniland spune:
Sotul meu a facut 3 luni tratament cu o crema preparata in farmacie pe baza de testosteron. Rezultat 0. Nu vreau sa speriu pe nimeni poate la altii va merge. SUCCES!!!
titelu spune:
Daca problema este interna,cum se poate ameliora plin aplicare externa?Mie mi-au trebuit cca 8 luni cu aceasta problema,si am reusit.
Liana30 spune:
asa ma gandeam si io titelu..da vaz ca mi-o luasi inainte
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
gabid spune:
Nu aveti dreptate!
Crema este absorbita de piele si mai ales testosteronul ajunge in sange modificand valoarea acestuia!
Atunci la reumatism de ce se dau creme cu diclofenac si nu se dau doar pastile...durerea si acolo este interna!
Eu zic ca sotul tau poate sa fol crema fara grija...numai sa aiba efect ca la sotul meu nimic nu a a avut efect...nici tratamente naturiste , nici clasice!Tot la ICSI am ajuns!Nu inteleg de ce ti-a mai dat tratament daca iti va face ICSI...
In asteptarea invitatiei la interviu pentru emigrare CANADA...
Gabi si Moni 4 ani.
Moniland spune:
stiu ei de ce recomanda ca doar nu o fac de nebuni.
La noi nu a avut rezultat dar asta nu inseamna ca la altii nu ar fi.
Iti dau dreptate gabid.
Si eu la ICSI am ajuns.
Mult noroc Lucia1 !!!
titelu spune:
Stiam ca testosteronul sa asimiliaza mai repede prin insulina,pe alta cale exista posibilitatea ca organismul sa nu-l asimileze.
diciu spune:
lucia1...dar sotul tau are probleme cu testosteronul?...i-a iesit prost la analize?...
si sotul meu are spermograma f proasta....dar in analize testosteronul i-a iesit in limite normale..
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
gabid spune:
Chiar daca testosteronul iese bine , in general la barbati tratamentul pt oligospermie se face cu testosteron!
Cred ca este un fel de stimulare pt a produce mai multi spermatozoizi!
Sotul meu a facut tratamente cu testosteron vreo 3 ani cu pauze NORMAL si nu s-a intamplat nimic!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
titelu spune:
LH adica pregnyl-ul este cel care raspunde de functia spermatica,iar prolactina ridicata incetineste aceasta functie.In acest sens am facut tratamentul si uite,samburicul vine.Doctorii??? m-au trimis la FIV,asa ca...
diciu spune:
Sotului meu i-au iesit toate aceste analize in limitele normale....si spermograma dezastru...iar medicul nu i-a dat inca nici un tratament...a zis sa mearga la urolog(ecografie doppler testiculara) si eventual sa mai repetam spermograma...poate n-am facut-o cum trebuie...
eu i-am dat tot felul de naturiste...incepand cu ce a luat Titelu...eroul nostru...dar aceste unguente...desi cred ca-s bune..nu i le-as da decat la recomandarea medicului....cam asa scrie si pe net despre ele...asa ca deocamdata asteptam spermograma si vizita la urolog
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"