spovedania si......

spovedania si...... | Autor: lyvya

Link direct la acest mesaj

sexul.cam asta ar fi continuarea topicului.Problema mea ar fi ca de cand mi-am inceput viata sexuala nu am mai fost la spovedanie,desi inainte mergeam mereu si preotul ma intreba: ti-ai inceput viata sexuala? normal eu ii spuneam ca nu si imi zicea,da sa astepti ca e pacat etc.Acum parca nu ma simt in apele mele sa merg,am niste prietene care au trecut prin niste experiente neplacute tocmai din aceasta cauza.Mi-au spus ca preotul le-a facut sa se simta groaznic...o sa mai zic o faza dar nu stiu dc e adevarat...am inteles ca pe una a intrebat-o daca o faceti ca animalele si cand a zis ca da i-a zis ca e pacatoasa si aproape auzeau si cei din jur...ma rog cred k faza asta e cam trasa ....whatever...credeti ca mai exista preoti care sa inteleaga totusi viata sexuala dinaintea casatoriei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ce faze.
Pai daca nu poti sa te duci la el cu imina deschisa si nu esti sigura ca ai intelegere din partea lui... nu e bun de preot. Sa fim seriosi - nu ne mai casatorim la 17-18 ani si e nesanatos sa nu faci sex daca simti nevoia. Legile astea s-au scris in alte vremuri.

parerea mea, sper sa nu supar pe nimeni.

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Depinde de preot foarte mult. Sunt preoti care inteleg si sunt care fac urat, intr-adevar. Ideea e sa te duci la unul intelegator, caci tocmai asta e ideea sa te usurezi de pacate, nu sa te impovarezi cu comportamentul preotului.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

unei prietene de-a mea i-a interzis sa se impartaseasca dupa ce i-a spus ca s-a culcat cu prietenul ei.

Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge....

http://community.webshots.com/user/ana_maria222
poze noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

E ca si cum ai cauta un doctor ca sa te vindece, dar fara sa-ti faca injectie.....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

eu zic sa te duci sa te spovedesti daca simti nevoia, eventual la un preot la care nu ai mai fost, mi se pare imposibil sa nu te "ierte".

la spovedania de dinaintea nuntii, preotul l-a intrebat pe viitorul meu sot daca s-a culcat cu femei si daca a lasat pe vreuna gravida; nu stiu cum se impaca aceasta intrebare cu contraceptia care nu e prea agreata de biserica, poate era un pacat si ca a folosit o metoda contraceptiva, dar preotul nu a mai avut si astfel de curiozitati.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

N-am inteles prea bine, se asteapta cineva sa primeasca binecuvantari de la preot ca si-a inceput viata sexuala in afara casatoriei ??

Mi se pare normal fi oprit de la impartasanie pentru asta.

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

eu zic sa te duci sa te spovedesti daca simti nevoia, eventual la un preot la care nu ai mai fost, mi se pare imposibil sa nu te "ierte".

la spovedania de dinaintea nuntii, preotul l-a intrebat pe viitorul meu sot daca s-a culcat cu femei si daca a lasat pe vreuna gravida; nu stiu cum se impaca aceasta intrebare cu contraceptia care nu e prea agreata de biserica, poate era un pacat si ca a folosit o metoda contraceptiva, dar preotul nu a mai avut si astfel de curiozitati.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

lasa ca nu e rau sa-i mai responsabilizeze si pe ei.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Si eu zic sa mergi sa te spovedesti, cu siguranta n-o sa-ti dea voie sa te impartasesti insa cred ca o sa te simti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

De ce sa nu te impartasesti?
Nu te duci la spovedanie sa-ti marturisesti pacatele prin mijlocirea preotului sa ti se ierte?Daca prin spovada pacatele ti-au fost iertate si se presupune ca esti curata de ce sa nu te impartasesti?
Mi se pare putin abuziva si nepotrivita parerea acelor preoti!Daca vor sa faca eductie sa o faca dar nu la spovedanie sa te cheme si sa stea de vorba cu tine mai ales ca il cunosti.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

pana la urma nu cred ca preotul ar trebui sa ierte ci Dumnezeu...dar cum sa mergi daca te simti aiurea? Si nu zic ca ar trebui sa ti se dea binecuvantarea..dar ar trebui sa te duci la biserica deschis si fara teama de ce ti-ar putea face.Am inteles ca depinde de varsta preotului..pana la urma totul ar fi o chestie subiectiva?adik ma iarta daca vrea si dc nu vrea poate sa faca scandal???

Mergi la inceput