Am nevoie de un endocrinolog!

Am nevoie de un endocrinolog! | Autor: carlamihaela

Link direct la acest mesaj

Dragi prieteni, am nevoie foare mare de un medic endocrinolog!
Sotul meu are niste "bule" pe tot corpul. Noi credem ca sunt bule de grasime dar a facut analizele primare si nu are colesterol sau ceva modificat la prima vedere. Problema este ca deja au devenit dureroase si il deranjeaza.
Am fost sfatuiti sa mergem la un endocrinolog dar nu stim unde anume sa mergem. Ne trebuie un doctor unde se poate merge cu programare, din cauza lipsei de timp si care sa nu ne coste o avere si mai ales sa fie un doctor cat de cat bun!
Va multumesc anticipat tuturor acelor care ma veti ajuta.
Carla

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

cred ca deja ai ajuns la medic.nu stiu daca endocrinologul te-a ajutat dar sotul tau are probabil niste lipoame.dureroase?
asta nu mai stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camillia spune:

Carla,

Imi pare rau ca abia acum am vazut mesajul tau.
In speranta ca iti va fi de folos, iti recomand calduros consultatie la domnul profesor Dumitrache Constantin - Institutul Parhon din Bucuresti.
Nr. de tel. este 021-317.2041 si ceri la dna. asistenta sefa Cristina Pecsi / este asistenta cu care lucreaza dl. profesor de foarte multi ani si iti va spune cand anume il poti gasi.
Sfatul este sa fii acolo la ora 7.00 a.m., intrucat e foarte solicitat. O data ce ai reusit sa intri, nu vei regreta, te asigur!

Cu drag,
Cami.

Mergi la inceput