Am cumparat un cablu de date pt. tel Nokia 3220. Am instalat tot ce trebuie, am Win XP, dar nu stiu cum sa descarc pozele de pe telefon pe calculator. La Device manager apare ca si hardware, insa nu stiu ce sa fac in continuare... aveti vreo idee? PLZZZ!!!!
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
Trebuie sa ai softul- programul pt el si una din posibilitati este download poze de pe telefon pe PC.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
nu am decat un cd de instalare, cu care l-am instalat dar soft nu am:(
Incerc sa caut pe net ceva.
pozici poze noi Lili
Pai pe acel CD ai si aplicatia aceea. Adica asa ar trebui.
Marius Pernes
pt modelul 3220 iti trebuie DKU5 usb cable. Tu de care ai? Am Cd-ul pt el dar cablul trebuie sa fie obligatoriu DKU-5
Marius Pernes
am si eu cablu DKU-5. Dupa vreo doua ore de cautari si vreo 60 MB de downloaduri a inceput sa functioneze!!!! Mersi pt. ideea software-ului!!! Acum m-am uitat inca odata pe cd-ul de instalare si nu are soft-ul. Mi se pare o escrocherie. Si culmea, pe site-ul nokia.ro nu am gasit softul, nici pe nokia.hu. Insa mi-am incercat norocul pe www.europe.nokia.com si am gasit acolo Nokia PC Suite, e un program tare simpatic!!!
pozici poze noi Lili
Ala este Nokia-PC Suite. Ok, succes! Te puteam ajuta eu daca nu aveai variante, am trecut si eu prin asta
Marius Pernes