dupa...

dupa... | Autor: danna2002

Link direct la acest mesaj

am o mica problema..dupa...contact simt nevoia de a ma spala..am aplicat metoda irigator si ceai de sunatoare, ma gandesc sa nu fie nociv asa ca intrebarea este..: ce sa aplic local..ca sa se calmeze zona..? nu stiu daca e neaparat vorba de calmat dar daca ma spal pur si simplu pe deasurpa, nu imi trece starea.

senzatia e si pe interior..si pe exterior..:)deci..ce sa aplic..e ok irigator, tantrum rosa..?..sau ..ce?
am folosit clotrimazol intr o etapa..dar nici asta nu ma tenteaza..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cum adica sa calmeze zona? Ce manifestari ai?
DIn cite am citit si mi-a spus si doctorul meu, irigatorul se foloseste doar in cazuri speciale- pentru tratament. Altfel, se distruge flora si nu mai stiu ce rele se intimpla. In nici un caz nu se foloseste zilnic. Pentru igiena locala (externa)-apa si sapunurile speciale sint suficiente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Draga mea irigatorul e NOCIV!Se folostete doar in cazuri speciale si la indicatoa medicului.E suficienta apa si sapun pe dinafara.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am uitat sa-ti spun ca clotrimazolul e antimicotic.Deci de aplica daca ai o ciuperca nu pentru altceva.
Daca ai neplaceri(arsura,durere,mancarime etc) dupa sau in timpul contactului sexual fuguta la doctor.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

hmm, problema e expusa doar partial. de ex faceti sex cu prezervativ, sau fara? poate ai o reactie alergica la prezervativ de ex. sau daca faceti, fara, e normal sa vrei sa te cureti apoi, mie mi-e ...bleac... sa stiu ca mai circula pe acolo .
dar totusi, folosirea irigatorului prea des nu e recomandata, pt ca distruge flora. (nu as spune ca e NOCIV cum a subliniat asi, pentru ca in cazuri de ciupercute e f bine sa fie folosit). clotrimazol e medicament, antimicotic. daca il iei e analog cu a lua zilnic paracetamol fara sa fii racita.

fara legatura cu tine, mi-am adus aminte acum ca a fost la stiri odata un caz, avea alergie la si a facut soc anafilactic. brrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Daca esti pe la incepututl vietii sexuale, daca ai contacte mai rare, poti simti asa o neplacere. Eu mi-am inceput viata sexuala mai tarziu si aveam contacte sexuale mai rar (prietenul meu nu statea in tara) si atunci simteam de fiecare data o neplacere. Totul a trecut cu timpul... In plus mi-era scarba de mirosul de plastic al prezervativelor (acum m-am obisnuit). Subscriu si eu: nu te spala inauntru si daca te ustura sau te mananca trebuie sa faci un control ginecologic.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by dpop

hmm, problema e expusa doar partial. de ex faceti sex cu prezervativ, sau fara? poate ai o reactie alergica la prezervativ de ex. sau daca faceti, fara, e normal sa vrei sa te cureti apoi, mie mi-e ...bleac... sa stiu ca mai circula pe acolo .
dar totusi, folosirea irigatorului prea des nu e recomandata, pt ca distruge flora. (nu as spune ca e NOCIV cum a subliniat asi, pentru ca in cazuri de ciupercute e f bine sa fie folosit). clotrimazol e medicament, antimicotic. daca il iei e analog cu a lua zilnic paracetamol fara sa fii racita.

fara legatura cu tine, mi-am adus aminte acum ca a fost la stiri odata un caz, avea alergie la si a facut soc anafilactic. brrr

da..nu e expusa total problema..sex se face fara prezervativ<iau pastile antibb>, e necesar sa inlatur mirosul si ceea ce ramane..

este adevarat ca aceasta este o perioada activa din acest punct de vedere dupa o lipsa destul de lunga.

probabil ca ma voi duce la medic, ca prima masura am sa incetez sa mai folosesc irigatorul..si am sa ma limitez la apa si sapun intim.

sfaturi mai astept..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Ba eu stiu ca orice iritare su simptoma ciudata ...o tratezi in primul rand cu spalaturi intravaginale,folosind irigatorul (pama ajungi la doctor ca sa iti recomande mai exact ce si cum).Cum sa iti faaca rau curatirea vaginului cu ceai??Flora vaginala se distruge in timp ,nu de la cateva spalaturi.Eu una ma spal zilnic si nu am sa schimb asta niciodata....si slava Domnului nu am avut probleme cu flora ,si nu sunt un caz deosebit...majoritatea prietenelor mele o fac.Am intrebat ginecologul meu (directorul spitalului Polizu...deci nu orice studentatche) si mi-a sput ca nu are nimic atata timp cat eu ma simt ok si nu ma deranjaza ca la actu sexual nu mai este la fel de multa secretie pt o alunecare mai buna .Nici nu concep ca s putea sta nespalata inauntru dupa un act sexual....dar asta nu inseamna ca ceea ce fac eu este si foarte bine (ma spal zilnic cel putin 1 data),dar cel putin stiu sigur ca atunci cand ai scurgeri su eu stiu ce alt fel de probleme de genul acesta jos...tre' sa folosesti irigatorul.
Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

daca tot s-a deschis sobectu, cele care nu folosesc prezervativ, cum scapa de "substanta" ? o lasa sa se scurga singura de-a lungul unei zile? ca de iesit, nu iese toata imediat, chiar daca te ui pe wc... voua nu vi se pare macar putintel gretos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:

daca tot s-a deschis sobectu, cele care nu folosesc prezervativ, cum scapa de "substanta" ? o lasa sa se scurga singura de-a lungul unei zile? ca de iesit, nu iese toata imediat, chiar daca te ui pe wc... voua nu vi se pare macar putintel gretos?

pai..cam dificil de raspuns...la aceasta intrebare..SAU ...pentru a evita sa te "luminez" TE las sa tzi imaginezi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:

Scuzati obraznicia, da in caz de sex oral cum e? adica, de ce sa mi se para gretos, atata timp cat "substanta" nu e in totalitate a celuilalt?! Plus ca, daca-ncepi sa gandesti asa, nu devine din ce in ce mai gretos? si-atunci, ce faci?

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput