Nu se gasesc vaccinuri?
Trebuie sa cumpar pt bebe urmatoarele vaccinuri :
HAVRIX Junior 720
VARILRIX
PRIORIX
Medicul pediatru mi-a zis ca nu prea se gasesc in farmacii.Primul e contra hepatitei si mi-a zis ca stocurile s-au epuizat pt ca vaccinurile au fost trimise masiv in zonele afectate de inundatzii.
Intrebarea e : ati cumparat de curand sau ati vazut la vreo farmacie din Bucuresti vaccinurile astea?
Multumesc.
Jasmine si Radu (26.10.2004)
Raspunsuri
ginad spune:
Havrix-ul l-a luat o colega, de curand, de la HelpNet, ii rogi sa se uite in calculator sa vada in ce farmacie il au. Oricum tb.sa fie pauza intre ele de cel putin o luna, poate apar pe piata intre timp. Parca Priorix-ul se face la 1 an si o luna, deci ar fi primul.
Sanatate multa.
roxanaz spune:
Jasmine, priorix se da gratuit de la stat si il poti face intre 15 luni si 24. deci....cu asta ai rezolvat-o.
havrix in momentul asta gasesti la sensiblu in colentina, st cel mare, ghencea, 1 mai, dr taberei.
varilrix a disparut ptr vreo luni de pe piata, acum se gaseste din cate stiu eu. in momentul asta il gasesti in toate farmaciile sensiblu din bucuresti.
Roxana
Kittycat spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Jasmine, priorix se da gratuit de la stat si il poti face intre 15 luni si 24. deci....cu asta ai rezolvat-o.
Priorix nu se da gratuit de la stat (nu s-ar mai vinde in farmacii, ca n-ar fi nimeni nebun sa dea bani doar de dragul de a-i da); gratuit de face Trimovax; Priorix este considerat ceva mai bun, in special din cauza reactiilor advrese mai reduse.
Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)
alinamoro spune:
Eu am cumparat saptamana trecuta Varilrix. In Arad il aduce in farmacie la comanda. A fost o perioada cand nu am gasit deloc, nu avea nici in depozite, dar acum se gaseste.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
paula2003 spune:
La Help si la Sensi Blu. La Sensi Blu se face comanda si te suna acasa in cateva zile, e mai scump dar aduc la comanda ce medicament vrei. Eu asa am luat unul din ele.
Sanatate.
Paulacu Paul sau David???? 32+ siAlexandra
Jasmine spune:
Multumesc mult fetelor.
Am gasit vaccinurile : Havrix si Varilrix la farmacia Help din Drumul Taberei (care nu e totuna cu HelpNet) si Priorix la Sensiblu.
Am scris unde le-am gasit ca poate le mai cauta cineva.
Jasmine si Radu (26.10.2004)