Masina de uscat rufe
As vrea sa-mi cumpar o masina de uscat rufe. Am auzit tot felul de pareri cum ca ar boti tare rufele, sau ar consuma multa energie. Are cineva ceva de care e multumit? Si de unde a luat-o, pentru ca eu nu am vazut asa ceva in magazine la noi, au fost la un moment dat niste masini de spalat care si uscau...
, mama Craitei si Crinei
Raspunsuri
Laura Takacs spune:
Ai mei si-au cumparat una Whirlpool, daca nu ma insel si sunt foarte multumiti de ea. Se botesc daca nu le scoti imediat din masina dupa ce s-au uscat. Nu stiu cum o fii masina de spalat care si usca, pe aici nu am auzit de asa ceva. Mai ales ca stiu ca trebuie impamantare speciala si o gaura de aerisire.
olim spune:
Se spune ca sunt foarte bune.Am o vecina care si-a cumparat o masina de spalat care si usuca si este foarte multumita de ea.Si nu a costat-o mult.Cat despre consum eu zic sa cauti una care are clasa energetica buna, cum ar fi A sau B, aceste nu sunt consumatoare mari de energie ( cat la o masina de spalat normala).
Este foarte practica pentru persoanele care nu au sau au putin spatiu pentru intinsul rufelor.Nu am vazut sa-i fie rufele foarte sifonate cand le scoate din masina.
Eu zic ca merita sa iti cumperi o masina de asta, decat doua masini separate.Aici am vazut la 400 de euro, adica la pretul de o masina de spalat.
iren spune:
Craitza, io folosesc asha ceva shi e super, majoritatea rufelor nici nu le mai calc, ca nu mai e nevoie, pun pe sirma doar blugii shi ashternuturile mari, ca sa fie intinse, aci am vazut ca toate vecinele mele pun blugii pe sirma, shi nu shtiam de ce, pina cind am vazut ca blugii mei ies botzitzi din dryer, iar blugii lor de pe sirma aratau super . Trebuie sa ai grija insa cu temperatura, daca un lucru este sensibil la caldura, degeaba-l speli la 40 de grade daca-l bagi la temperatura maxima in dryer- cum am facut io, de mi-am nenorocit o gramada de bluze
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
clau07 spune:
Si eu am o masina de uscat rufe dar o folosesc foarte rar pentru ca am observat ca dupa uscari repetate unele bluze tricotate s-au subtiat efectif. Nu mai au puful pe care il aveau. Chiar si hainele de pat au devenit mai subtiri. Dupa fiecare uscare in sita gasesc o parte din materialele uscate.
Dar cand am nevoie urgent de o haina este practica.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)