Gratar - cum il curatam?

Gratar - cum il curatam? | Autor: Oana

Link direct la acest mesaj

Mi-am luat un gratar din ala de la tiganci, nu stiu exact din ce material este facut dar stiti voi cum arata, chestia este ca e poleit cu un fel de bronz, pe care nu stiu cum sa il curat sa scap de el si sa pot sa prepar gratare de porc in el. Cine stie cum scap de bronzul ala ca am frecat de mi-au sarit capacele si tot mai este.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daca este din ala de care cred eu ar trebui sa il ungi cu putina slanina si sa-l lasi sa se "arda" pe foc. E drept ca o sa-ti faca fumaraie mare in bucatarie, dar asa o sa se arda si "bronzul" de care spui (la mine cel ptuin asa s-a intimplat - e drept insa ca dupa ce am inceput sa-l folosesc, l-am lasat ud sa se usuce si s-a cam ruginit pe alocuri...) Cred ca mai poti incerca si sa-l freci bine cu un burete de sirma. Succes!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Subscriu ,si eu am facut la fel dar acum mai des il folosesc pe ala cu apa dedesubt si cu capac ca celalalt face prea mult fum ,nici hota nu face fata.
Iustina

quote:
Originally posted by leeloo2004

Daca este din ala de care cred eu ar trebui sa il ungi cu putina slanina si sa-l lasi sa se "arda" pe foc. E drept ca o sa-ti faca fumaraie mare in bucatarie, dar asa o sa se arda si "bronzul" de care spui (la mine cel ptuin asa s-a intimplat - e drept insa ca dupa ce am inceput sa-l folosesc, l-am lasat ud sa se usuce si s-a cam ruginit pe alocuri...) Cred ca mai poti incerca si sa-l freci bine cu un burete de sirma. Succes!

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

freaca-l cu o perie de sarma si pune-l pe foc sa se arda.cu timpul se va curata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Dupa multe frecari cu burete de sarma, cu Cif cu clor si cu tot felul de solutii, aseara am facut si chestia cu arsul cu un pic de ulei. Mi-a facut o fumaraie in casa de erau sa vina pompierii, dar s-a innegrit complet, deci scopul a fost atins. Mersic!

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Oana si eu am o tava de asta tiganeasca, care face asa ca rugina, solutia este sa o lasi sa se arda bine.Deci lasi gratarul sa se arda si e numai bun de folosit.

Mergi la inceput