dupa intrerupere anticonceptionale

dupa intrerupere anticonceptionale | Autor: piatra lunii

Link direct la acest mesaj

Buna,

Vi s-a intamplat ca in timpul in care luati anticonceptionale sa aveti un ten si o piele fina si curata,si dupa intreruperea lor sa apara o schimbare(adica mai vezi niste cosuri inestetice pe fata,pe spate,pe piept...) Se poate face ceva ?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

mie imi apareau inainte cosuri pe spate,dar de ceva vreme folosesc o manusa lufa atunci cind fac dus.si am scapat de cosuri.cit despre cele de pe fata,incearca clearasil,solutie de spalat fata,pe mine m-a ajutat.

nu am vazut schimbari intre perioada de folosire a anticonceptionalelor si acum ,cind nu mai folosesc.poate depinde de fiecare in parte si de tipul de ten pe care il ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ingrasarea tenului,a parului,pilozitate excesiva,cresterile in greutate sunt de multe ori efecte ale unor dereglari hormonale.Pilulele anticonceptionale in general regleaza cantitatea de hormoni in organism si drept urmare se pot ameliora si o mare parte dintre aceste probleme;sau se pot accentua;depinde de organism si mai ales de prescrierea corecta a tipului de pilula.
Stiu ca-n Romania se prescria pentru acnee Diane35.

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Toata adolescenta am fost marcata de cosurile de pe fata. 5 ani am luat Diane si am avut parte de un ten foarte frumos. Rar de tot, imi aparea cate unul (in general in barbie) dar cred ca si din cauza ca imi punea mainele murdate pe fata. Acum am intrerupt tratamentul caci vreau un bebeto. Si cosurile s-au intors... Inainte de ciclu si in perioada ovulatie, imi "explodeaza" pe fata niste chestiuni urate...de nu-mi vine a iesi pe strada de rusine. Culmea este ca sunt cam in acelasi loc. Si trec frate ca prin farmec, asa cum apar. In "tinerete", am mers constincioasa la cosmetica si am mai scapat de ele (multe erau sub piele) dar prin ce chinuri am trecut...brrr....
Ubi
PS: Dianele au fost foarte potrivite pentru mine. Nu m-am ingrasat, nu mi-a crescut par pe corp si nu am avut greturi de la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Pai asta-i, nici mie nu mi-au facut rau anticonceptionalele (decat ca eram mai tensionata si mai iritata mai des), dar nu mai vreau sa ma apuc iar sa le iau,unul ca vrem si noi un bebe curand,si doi ca nu-s o solutie de-o viata,ca sa nu-ti apara cosuri
mai ales intr-o anumita perioada a lunii.
Adica ele trateaza cat le iei,cand te-ai oprit totul revine la cum era inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Am inceput sa studiez piata cosmeticelor... De o luna ma spal in fiecare seara cu un gel abraziv cu aloe vera (de la Avon - nu stiu daca e cel mai bun dar sunt in prospectare). In lunile precedente am folosit cam de 2 ori pe saptamana un alt gel (de la Garnier - dar nu era abraziv) care imi catifela fata dar nu a actionat impotriva cosurilor. Daca o sa gasesc formula magica pentru aceste instetice puncte rosii o sa o comunic neintarziat. Pana atunci, voi face o vizita la cosmetica (nu e moft, va spun ca ajuta) si voi lua Vitamina E.
Numai bine tuturor,
Ubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Da, si am observat si eu lucrul asta, chiar uitasem de cosuri pe spate si pe decolteu in 3 ani cat am luat Mercilon, dar din noiembrie le-am intrerupt si nu mai stiu ce sa mai fac.
Cu fata am rezolvat cat de cat cu cosmetica si cu un autovaccin, dar restul... incerc sa nu port maieuri si bluze din nailon( sau ma rog care au plastic nu stiu cum sa ma exprim) direct pe piele.
In rest, cam atat cred ca pot sa fac, probabil ca o sarcina adica BEBE ar rezolva problemele hormonale, dar acum inca ne gandim la o casa a noastra care sper sa se intample cat mai curand si cam la anul pe vremea asta sa-l aveam deja in brate, pe BEBE..
Pupici, Mada

Mergi la inceput