Buna!
Intotdeauna am avut probleme cand veneau rushii!!!!!
Dismenoree, greata, voma, tot tacamul, ce sa mai zic....insa dupa ce-am ramas gravidutza si am nascut s-a remediat situatia....prima menstruatie am avut-o la 8 luni dupa nastere( cu toate ca inca alaptez ), si acum Elise are 1,4 ani.....
Problema e ca menstruatia e mult prea abundenta: spre ex. ieri in 12 ore am schimbat 2 absorbante, dar din acelea superplus always....ultimul n-a rezistat mai mult de 4 ore, si am patat pe deasupra si lenjeria....
...nu stiu ce sa cred, e normal???.... dat fiind faptul ca in afara de o usoara sensibilitate in zona ovarelor in prima zi de ciclu, si balonari caracteristice, nu am probleme.....
...poate ar trebui sa mentionez ca am fost obligata sa nasc prin cezariana....
Multumesc pt. raspunsuri
Florina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
Hipermenoreea trebuie investigata,cu o ecografie vaginala. De obicei se ingroasa prea mult endometrul din cauze hormonale. Necesita tratament cu progestative in partea a doua a ciclului + antiinflamatoare pe menstruatie. Unii autori administreaza contraceptive. Succes!
Dr. Romeo Stanescu
www.obgin.4t.com
Buna ziua,
Apropo de oarece dereglari la CM, eu am patit luna trecuta exact pe dos decat baby-boom. Mai precis, am avut o intarziere de aproape 2 zile, dureri acute, migrene, iar cand in sfarsit a venit, a avut un aspect destul de ciudat(culoare rosu inchis) mai ales in prima zi. Acesta era de fapt al doilea CM dupa chiuretajul in urma unei sarcini oprite din evolutie, in timp ce primul CM (instalat la 6 saptamani dupa interventie) nu a avut nici pe departe asemenea manifestari.
Va rog, ma puteti ajuta cu un sfat? Este cazul sa ma prezint la medic? Dupa interventie (la 3 saptamani), ecografia transvaginala a confirmat ca totul este ok.
Barza
Adriana