Dupa ce nu mai luam anticonceptionale..cum vineCM?

Dupa ce nu mai luam anticonceptionale..cum vineCM? | Autor: claucia

Link direct la acest mesaj

-

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

La mine s-a-ntamplat sa vina si in prima luna normal, si cum zici tu, in prima luna aiurea si-n a doua normal...

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Eu am renuntat acum 1 luna la pastile. Mi-a venit la 21 de zile (cam repede! ) si m-a tinut vreo 7 zile (cam mult! ), dar in cantitate mica.
Sa vedem luna viitoare...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

depinde de la caz la caz. in mod normal ar trebui sa iti vina cum iti venea inainte de a lua pastile. mie de exemplu imi venea cam la 30 de zile. dar o tipa, prietena de-a mea, care inainte de a lua pastile ii venea cam la 6 luni, in timp ce a luat pasitlele ii venea lunar, cand a renuntat la ele, ii venea iar la 6 luni.
oricum, in prima luna dupa pastile e posibil sa fie o dereglare mica acolo. problema e sa nu persiste.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Eu fac pauza la 6 luni o luna, iar in luna in care fac pauza imi vine fff. abundent si ma tine mai mult decat de obicei. Cand le reiau totul intra in normal, nu mai am dureri si nu mai e asa abundent si lung.
Cred ca difera de la organism la organism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Mi-e imi vine cu o mica intarziere de 3-4 zile si e normal, dar ma doare putin burta, in a doua luna am dureri mai mari si mai abundent. De obicei fac pauza de anti la un an cate 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am luat 4 ani fara intrerupere anticonceptionale, din care ultimii 2 ani mersilon. De cand am intrerupt(din iulie)mi-a venit fix la 28 de zile, desi inainte de a lua pastile aveam un ciclu foarte neregulat, chiar cu luni lipsa. Luna aceasta este prima data cand imi intarzie CM, ce-i drept doar 2 zile deocamdata.

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Eu de cand ma stiu am ciclu neregulat.Asa e si acum,dupa ce am oprit anticonceptionalele

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Am luat 3 ani anticonceptionale (marvelon) si cand le-am intrerupt nu-mi mai vebea deloc CM.Dupa 3 luni m-am dus la dr. si mi-a dat utrogestan ca sa-mi vina CM. Mi-a spus ca organismul s-a obisnuit cu anticonceptionalele si-i trebuie timp sa se regleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Eu am luat marvelon 1 an si 2 luni.Inainte venea mai repede de data,cu 5-6-7 zile.Dupa ce am luat,venea mai regulat si doar cu 2 zile mai devreme.Dupa ce am intrerupt,prima luna a venit cam la fel,apoi a doua a venit un pic mai devreme si mai abundent si a treia...n-a mai venit si am facut baiatul
Ce mi-a zis medicul:pastilele creaza un ciclu menstrual artificial care e regulat si cu cantitati normale, dupa ce nu mai iei pastile,se revine la cel natural.Dar ce am vazut la alte femei si am patit si eu,este ca dupa ce intrerupi,totul se deregleaza si mai ales perioada fertila si poti ramane insarcinata,la minut.Mai ales se intampla asta in a treia luna dupa ce ai intrerupt.Si eu asa am si patit.Am ramas cand nu ma asteptam si in perioada in care nu ar fi trebuit sa raman in mod normal.Deci pana se regularizeaza ciclul iar,atentie mare!dar daca vrei sa fii mamica...e simplu.Am intrebat medicul daca e o problema ca am ramas gravida si luasem pastile inainte.Mi-a zis ca nu s-a dovedit ca pastilele ar putea face rau unui viitor bebe.Eu zic ca cel mult pot da sterilitate daca se iau prea mult timp.Dar eu am facut bebe si a fost perfect normal.

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Eu le-am intrerupt de vreo luna si ceva... si inca n-a venit. Am luat pastile vreo 3 ani si il aveam neregulat inainte... Partea urata e ca nu vreau BB si desi folosesc prezervatic mi se pare mai stresant ... asa ca desi vroiam sa renunt la pastile, cred ca le voi lua din nou.

Vreo metoda naturala de reglat CM nu exista?

PS- De ce ti-ai sters mesajele?

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput