Vreau foarte mult sa aflu de la cineva de aici care a trecut prin aceste teste in ce consta defapt ele si de ce cunostinte am nevoie pt. a le sustine, de asemeni unde se pot da si preturile aproximative. va rog foarte foarte mult daca aveti informatii (am nevoie de aceste 2 teste pt. a aplica la o bursa la Universitatea americana din Bulgaria).
mersi anticipat
www.free-toefl.com
www.ets.org
Bafta!
p.s.mai exista un curs Toefl de la Teora cu cd.E f bun,costa cam vreo 600-700mii.Eu il am,e f bun.
Nicole,mami de pici cu lipici
People see God every day, they just don't recognize him.
pe www.ets.org
mersi la sectiunea toefl,apoi alegi toefl test takers si alegi tara.Sunt 4 orase.Era acum cativa ani 100$.
Nicole,mami de pici cu lipici
People see God every day, they just don't recognize him.
Buna,
Vad ca esti din Timisoara. Pe strada Take Ionescu se afla Fundatia Sorosh unde poti gasi o multitudine de carti de pregatire pentru Toefl si Sat (I si II). Cartile pot fi imprumutate pe gratis. In plus, mai poti gasi tot felul de buletine informative care te pot ajuta in procesul de aplicare la universitatile americane.
Mai poti sa pe urmatoarele siteuri: collegeboard.com. princetonreview. com, kaplan.com. Toate aceste siteuri ofera niste teste gratuite pe care le poti lua online.
Mult success
mersi foarte mult pt. raspunsuri, am sa ma ocup maine ca ziua de azi e pe terminate deja!!!!!!!!
Nu īnceta niciodata sa zāmbesti, nici chiar atunci cānd esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate īndragosti de zāmbetul tau! Gabriel Garcia Marquez