pop up killer
buna seara,
cum am vazut ca la subiectul spyware n-a mai "vorbit" nimeni din februarie... am zis sa deschid un subiect nou...
stie cineva ce inseamna pop up killer? as vrea sa inregistrez pe cineva pe acest forum si nu reusesc. nu mai accepta nici-un utilizator si mi s-a spus ca am un pop up killer? ce-i ala? si daca-l am ce sa fac cu el?
multumesc anticipat si o saptamana frumoasa va doresc
s-auzim numai de bine!
Raspunsuri
Himmelsduft spune:
Hallo!
Nu stiu daca te pot ajuta, poate sint alte fete care stiu mai bine. Pop-up sint ferestre care se deschid singure, fie cu reclame, fie ca e parte din program. Ma gandesc ca poate tu ai setat la calculator ca sa nu se permita sa se deschida ferestrele, cel putin asa am si eu, dar pe unele pagini de internet, trebuie sa permit deschiderea ferestrelor. In internet explorer, daca nu ma insel, poti seta aceasta optiune.
Himmelsduft
zana spune:
Da, s-ar putea sa ai pop-up-uri blocate din Internet Explorer.
Open Internet Explorer,On the Tools menu, point to Pop-up Blocker, and then click Pop-up Blocker Settings.
La mine erau pe High si am schimbat pe Medium.
ardeiash spune:
multumesc pentru sfaturi, dar tot nu am reusit . deci pot avea unele site-uri blocate, iar altele nU? nu am prea inteles asta,
thanks
s-auzim numai de bine!
Oana_B spune:
Un pop up blocker inchide orice fereastra. Numai daca setezi tu manual sa nu inchida.
Dar nu vad legatura dintre blocker si inregistrarea unui membru. Cum adica incerci sa inregistrezi pe cineva si ti s-a spus ca ai pop up blocker? Am facut o proba: m-am delogat si m-am dus pe pasii de inregistrare membru si nu se deschide o alta fereastra ci in tot aceeasi merge deci nu are nici o legatura cu blockerul.
Mai zi o data asa babeste, pas cu pas, incerci sa inregistrezi pe cineva, si? Ce se intampla?
Oana_B
Donia spune:
Eu cand m-am inregistrat pe forum a trebuit sa dezactivez antivirusul, altfel nu am reusit. Dupa inregistrare l-am activat din nou.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
ardeiash spune:
donia: multumesc, am sa incerc sa dezactivez virusul
oanaB: am incercat sa inregistrez o noua persoana si de cate ori apas pe *sunt de acord cu regulile site-ului, raman in acelasi loc. adica pe reguli. am incercat sa contactez administratorul site-ului, dar adresa este eronata, am reusit sa scriu un mesaj unui moderator, nu-mi mai aduc aminte care , si acela mi-a raspuns ca am un pop up killer, probabil. intrebarea mea era ce fac cu pop up killer, atunci cand ii am, pentru ca am observat ca si pe alte site-uri cand intru patesc acelasi lucru, raman agatata pe vreo informatie , fereastra, si nu mai pot continua.
de exemplu, mi-am facut un site pe geocities, am lucrat luni de zile la el, la reactualizari si acum nu mai pot sa intru pe el din acelasi motiv.
stie cineva de unde pot citi in romaneste despre pop up?
multumesc anticipat
s-auzim numai de bine!
Oana_B spune:
-Uite de la Microsoft in romaneste ce se spune despre pop up blocker-ul din Internet Explorer:
http://www.microsoft.com/romania/windows/WinXP_SP2/PopUp_Block.mspx
-Daca folosesti Mozilla: apesi pe tools/options/web features si aici ori dezactivezi blocker-ul debifand casuta ori apesi pe "allowed sites" si scrii acolo www.desprecopii.com
-Daca ai instalat vreun toolbar,
-Vezi daca nu cumva ai firewall (ala iti blocheaza accesul la site-uri nu antivirusul), ceva gen Mcafee, Norton, Bidefender, RAV, AVG, Zone Alarm, etc. La fel cauta pe la optiuni cum il poti face sa permita accesul la site-ul www.desprecopii.com
-Incearca sa stergi cookies:
Oana_B
Donia spune:
Citind ce a scris Oana, ma corectez: am dezactivat firewall-ul, adica Norton, la mine.
Adica firewall nu e antivirus?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Oana_B spune:
nu-i tot ala
firewall-ul opreste virusii la poarta si antivirusul ii curata pe aia care au trecut de firewall.
Oana_B