ATENTIE! tratament endometrioza

ATENTIE! tratament endometrioza | Autor: SilvanaPopovici

Link direct la acest mesaj

Fetele care sunt inscrise in programul de tratare a endometriozei cu substanta "cetrorelix" la dr. Tutunaru, va dau urmatoarea veste:

- tratamentul se amana din motive independente de vointa medicilor romani asa ca ar fi indicat sa sunati ca sa va interesati ce este de facut in continuare in cazul fiecareia dintre voi.

Eu am descoperit intamplator ieri ca medicamentul CETROTIDE (denumire comerciala) se afla pe piata din Romania si poate fi comandat in farmacii. Prospectul lui se gaseste pe internet in limba romana (dati cautare pe google. Asa ca am sunat la dna dr. Zvanca care mi-a spus sa iau legatura cu dl Doctor. Ceea ce am si facut, iar dumnealui mi-a dat un telefon al unei dr-tze de la care pot sa iau Dipherelyne-ul mai ieftin.

In prospect o sa vedeti ca substanta CETRORELIX este folosita in reproducerea asistata si pentru fibrom uterin. De endometrioza nu scrie nimic...
Probabil de aceea dl dr. mi-a spus sa iau Dipherelyne. Fir-ar sa fie, si imi facusem atatea sperante... (legate de faptul ca as fi terminat tratmentul intr-o luna si cu rezultate mai bune decat Dipherelyne-ul!)

Pentru a verifica preturile din farmacii comparativ cu cele din depozite va dau o adresa utila: www.msf-dgf.ro

Stiu ca o sa va cam bulverseze vestea, dar asta e, mai bine o dau eu decat sa fim "in ceata".
Puteti sa-mi dati PM daca simtiti nevoia.

Va pup pe toate si bafta multa!

Silvana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Silvana

Si eu eram interesata de cum decurge tratamentul cu Cetrorelix, si asteptam cu sufletul la gura vesti de la voi , cele din programul dr Tutunaru.
Eu am un fibrom (desi nu f mare, 4/5 cm) mi-a provocat cam multe complicatii (necroza, dureri, inflamarea dureroasa a vezicii urinare, presiuni asupra vezicii) si desi la mine operatia laparoscopica nu era in plan in urmatoarele luni, ma tem ca toate aceste complicatii ma vor determina in curand s-o iau in calcul.
in fine, ma multumesc cu ceea ce descrie in prospect, as fi vrut sa am informatii (Asupra efectelor adverse in special, dar si a rapiditatii efectelor pozitive) de la voi, cele din program.
Pana acum dr T recomanda si pt finrom tot Diphereline, dar o sa-i cer parerea asupra Cetrorelix-ului.
Voi, cele din program, sunteti de 2 ori dezavantajate, pt ca pt voi era si gratuit Cetrorelix-ul, iar Diphereline stiu ce 150$ costa, chiar si la pretul cel mai bun din depozite.
Ramanem in legatura, mai tine-ne la curent cu vestile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

http://www.prnewswire.co.uk/cgi/news/release?id=123572

Va dau acest link (in franceza) care grupeaza rezultatele unui studiu priovin tratamentul pre-operator cu Cetrorelix pt endometrioza si fibrom.
deci, Silvana, este eficient si in endometrioza, dar trebui sa aiba dr T un motiv pt care recomnda Diphereline atat pt fibrom cat si pt endometrioza, preoperator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

MadaS, eu am si cumparat diphereline-ul, ieri dupa-amiaza, pentru trei luni. Cam 150 euro a costat, intr-adevar, tratamentul pe luna. Am pierdut si asa mult timp (din iulie tot astept) si am deja 34 de ani...deci fiecare luna a inceput sa conteze.

Nici nu vreau sa ma mai gandesc la cetrorelix, pentru ca nu imi face bine la moral.

Vorba unei prietene: "ata ete!" Lasa, au ramas insarcinate fete si dupa ce au luat diphereline-ul. Ce, parca am de ales!

Te pup si vrei sa te tin la curent cu simptomele? Apropo, ti-am zis ca am si eu un mic fibrom...

Silvana

Mergi la inceput