Yahoo Messenger
Salutare!
Aveti probleme cu Ym? Azi a putut cineva sa foloseasca YM?La mine pur si simplu nu se deschide....a mai facut de cateva ori asa, dar nici in halul in care se comporta azi
Poate sa fie la mine in comp. un virus ceva????
Assa
Raspunsuri
Freia spune:
taman ce uzitez conferinta
iti apare caseta in care iti cere user si parola? daca da, ii dai sign in si apoi dispare? daca da, apasa ctrl+alt+del si la tsk manager cauta la Processes daca nu apare YPager.exe. Daca da, da-i End Process, si incearca iar sa deschici YM. Atentie, te sfatuiesc sa il deschizi din Start / Programs - Yahoo Messenger aplicatia si nu din dreapta de langa ceas. Asta e singura solutie care am gasit-o la un moment dat pe computerul cuiva.
O alta problema ar putea proveni de la firewall -ul pe care il folosesti. Da tre sa stiu care este acela.
succes
Freia si Alexa
assa spune:
Merci ...incercasem si eu chestia asta . Doar ca nu se deschide fereastra...se gandeste "omuletul" ala intr-una
L-am reinstalat si la fel face.Cred ca am virusi...
Assa
candy24 spune:
Nu merge de la ei si la noi in cartier au fost probleme.Nu se conecteaza .
Eu si cei doi baieti ai mei
adda spune:
quote:
Originally posted by candy24
Nu merge de la ei si la noi in cartier au fost probleme.Nu se conecteaza .
Eu si cei doi baieti ai mei
Intra in meniul Messenger -> Preferences -> Connection si schimba setarile acolo (sunt 4: No proxies, Firewall with no proxies, Use proxies, No network detection). Bifeaza-le, pe rand, pe fiecare, da Apply si logheaza-te de fiecare data. Ar trebui sa mearga cu una din ele.
PS: la Use proxies ai nevoie de IP-ul serverului pentru a-l pune in campul HTTP Proxy (portul ramane 80)
Oana_B spune:
Si eu am cam avut probleme in ultimul timp cu ym, versiunea asta 7 cu voice este foarte instabila. Acum dimineata la fel n-a vrut sa se conecteze si singura chestie cu care a mers am schimbat la connection preferences din "no proxies" am pus pe "firewall with no proxies".
Faza: imi apare o fereastra ca cineva vroia sa ma adauge in lista dau ok si adaug si eu dar am vazut ca n-a aparut in lista mea. Inchid si deschid din nou si iar imi mi-a aparut fereastra aia, ups, zic gata am pus de-un virusel. De frica am sters toata lista mea sa nu imprastii si la altii:)), am sters toate adresele de email, mesaje tot, schimbat parole si date personale, am dezinstalat si sters tot ce se numea yahoo in comp, apoi iar am instalat si la fel de prost mergea: eu apaream vizibila dar nimeni nu ma vedea, poza nu ma lasa sa afisez ci doar avatar.. in final si-a revenit singurdupa ce mi-am facut o mie de draci. Am scotocit si pe net si am aflat pe diverse forumuri ca multi au probleme cu ultima versiune si ca singura solutie e sa avem rabdare cu el si sa asteptam versiunea 8 sau sa trecem la alte tipuri de messenger:)))) ca oricum aia de la yahoo au customer service foarte prost si nu baga clientii in seama.
Oana_B
badjoke spune:
Si la mine au fost azi probleme. Abia dupa ora 18 am putut intra.
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho