ce insemana...?

ce insemana...? | Autor: pepsica

Link direct la acest mesaj

ce insemna: Începând cu data de 1 ianuarie 2006, persoanele care în ultimele 12 luni anterioare datei nașterii copilului au realizat venituri profesionale pentru care se plătește, potrivit legii, impozitul pe venit, ? Eu am avut o intrerupere a serviciului de 3 luni anul acesta ( din iunie pina in septembrie) inseamna ca voi avea nevoie de un an intreg pina cind voi beneficia de CIC? sau se vor aduna lunile lucrate din ultimul an? Sint in plin proces de obtinere al atestatului de aprinte adoptator si as vrea sa stiu cind voi putea sta cu copilul meu- presupunind ca il voi gasi pina in doi ani :).. Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Te rog sa precizezi tot textul la care faci referire sau sursa de unde provine, asa este scos din context si e greu de raspuns. In fapt care este si intrebarea?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

PS:
Recitind presupun ca se refera la proiectul de modificare a legii 19/2000 partea de conditionare minimala a acordarii dreptului la CIC in sensul ca daca in prezent conditia este de minim 10 luni asigurate in proiect se discuta de un interval de minim 12 luni asigurate anterior datei nasterii copilului, unde asigurate este ambiguu pentru ca prenatalul nu este impozabil deci nu intra in categoria veniturilor fiscale si este imposibil sa ai 12 luni asigurate anterior datei nasterii copilului fara a pune la socoteala dreptul legal la concediul prenatal care concediu diminueaza in mod independent conditia celor 12 luni. Eu zic sa nu te omori prea mult cu firea pentru ca este doar un proiect respins de 2 ori in mod direct.

Mergi la inceput