DVD Player de America nu merge in Europa
'Neata la toata lumea!
Nu stiu daca chiar e informatie de interes general, dar totusi o pun aici..
Aseara ne-am "modernizat" si noi am comandat un DVD (film) sa ne delectam in prag de seara!
Surpriza...nu merge in DVD Player-ul nostru, eroare ca e gresita regiunea!
Mai investigam noi pe Inernet si DVD-urile din Europa nu merg pe DVD Playere facute in/pentru America de Nord si viceversa. Masura pentru combaterea pirateriei!
Asa ca daca vreti sa aduceti DVD Plyer din America in Romania/ Europa si invers nu va mai obositi...ca trebe' sa il aruncati! Poate exista cine stie ce hack...dar habar nu am!
O dimineata buna!
PS Stiu ca nu e voie sa fac reclama la vreo firma..dar am gasit o firma care inchiriaza DVD-uri in Bucuresti si sunt impresionata de ce sistem pus la punct au..si preturi bune! De vreti numele, trimiteti un PM la subsemnata!
Raspunsuri
joxy spune:
Pe orice DVD fie el player sau "film" scrie clar regiunea. Daca cele doua nu se pupa normal ca nu o sa mearga. Trebuia sa ve uitati la asta inainte de a-l comanda.
Acum... ai 2 variante. Ori scoti regiunea de la player, functie de producator si de model o sa gasesti pe internet cum.. sau dai cuiva DVD-ul sa-l copieze pe pc si de acolo pe alt DVD-free.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
mariusp spune:
Ar mai fii si a 3-a: iti cumperi un DVD player region free (au inceput sa apara din ce in ce mai multe pe piata).
Fac si eu o adaugare: la unele modele de DVD player regiunea se scoate foarte usor folosind doar telecomanda (o succesiune de butoane apasate) in timp ce altele au nevoie de schimbarea softului (si asta se face descarcand downloadand softul de pe net, incarcandul pe un CD si apoi rulandul pe DVD player). Oricum puteti arunca un ochi aci: http://www.videohelp.com/dvdhacks si sa dati o cautare dupa modeleul DVD playerului.
Plus ca au aparut deja firme care se ocupa cu asa ceva si fac la comanda niste telecomenzi speciale care incarca sau schimba softul DVD playerului (http://www.shoyle.force9.co.uk/dvdchipsuk/nosolderpioneer.htm).
Multa bafta
Simona27 spune:
Multam mult de tot pentru informatii!
Am inceput si io sa ma mai luminez la minte..dar ghinion, din cercetarile de pe Internet reiese ca al meu DVD nu suporta decodare, fir-ar el sa fie
Oricum, probabil ca vom cumpara unul nou, "region free"!
Inca o data multumiri
O seara placuta!