"Pauze de memorie"- inceput de tzacaneala?...

"Pauze de memorie"- inceput de tzacaneala?... | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

...sau oboseala?
Io uit, da nu asha, ca toata lumea, ci am fractziuni de secunda- sau secunde- in care ma blokez shi nu mai shtiu ce trebuia sa fac in momentul urmator, sau uit cum am ajuns sa fac un anumit lucru.
De exemplu acum citeva zile m-am trezit- efectiv m-am trezit- incercind sa indes o cratitza in frigider. Nimic aiurea pin-aci, numa ca respectiva cratitza era goala shi trebuia pusa in dulap, nu in frigider...Sau m-am surprins spalindu-ma pe dintzi aplecata deasupra wc-ului (!), moment in care-am avut un shoc, pentru ca nu-mi aduc aminte cum naiba am ridicat io capacu de la wc, care-i lasat jos permanent, din cauza Juliei, shi m-am aplecat deasupra lui ca sa-mi frec dintzii. Io le zic la astea blankuri de memorie, fiindca e un gol shi io nu-mi aduc aminte ce anume m-a determinat sa fac respectivu lucru pe cere ma trezesc facind-ul...
E ceva de tratat la doctor, m-am tzacanit, sau ce, ca mie nu mi se pare deloc normal sa am eclipse d-astea?...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Ntzz!
Eu cred ca e doar din cauza stresului.
O vacanta la munte nu`ti suna bine?

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

irenush, daca n-as sti prin ce treci cu puiutii tai, as zice ca ne-am tzacanit amandoua. Cred ca e din cauza stresului, tot timpul te gandesti la ceva, ai multe griji. Cand e unul, cand celalalt. Cand copiii, cand tati. Cand tati, cand vanzatoarea, sau vecinul, sau iar copiii si tot asa. E f greu, dar am o veste buna pt tine: o sa fie mai usor, cel putin dpv fizic. Psihic, nu vad nici o usurare, dar macar merge la gradi si am catvea ore sa ma limpezesc la creier. Tot mai am 1 acasa dar ... e bairam numai cu unul! O sa fie bine, incearca sa mai iesi si singura in oras, sa respiri un pic fara sa te uiti in permanenta dupa tine, sau in carut sau mai stiu eu unde. Sa insipiri adanc aer in piept si sa bei o cafea fara sa-ti stea in gat. Ai sa vezi ce bine eee....

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Iren, oare cate dintre noi nu ne ducem la frigider sau in camara si cand ajungem acolo nu mai stim ce cautam?Chestiile care ti s-au intamplat tie sunt automatisme, aveai altceva in cap si nu te-ai concentrat pe spalatul pe dinti sau pe oala aceea. Era mai grav daca iti clateai gura cu apa din WC sau aveai un frigider plin cu oale goale.
Ma gandesc ca termenul "blank de memorie" pe care-l folosesti tu ar avea in psihiatrie/psihologie o semnificatie mai serioasa -sa uiti cum te cheama, cati copii ai etc.
Zic si eu ca si celelalte fete ca ai prea multe pe cap si trebuie sa gasesti o metoda de relaxare, de preferinta alta decat computerul.Si poate ca te-ar ajuta si niste vitamine, dar mai bine intreaba si medicul de familie.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Iren, incurcaturile care le faci nu sunt tragice!

Banc :
O fetita de 10 ani citeste un roman si da peste cuvintul "amant".
Se duce la bunica ei in camera sa o intrebe. Si batrina deschide ochii mari si spune speriata :
- Amant !!!
Da fuga intr-o camera in care nu mai intra bimeni de multa vreme, deschide dulapul si un schelet cade !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Mik

Iren, incurcaturile care le faci nu sunt tragice!

Banc :
O fetita de 10 ani citeste un roman si da peste cuvintul "amant".
Se duce la bunica ei in camera sa o intrebe. Si batrina deschide ochii mari si spune speriata :
- Amant !!!
Da fuga intr-o camera in care nu mai intra bimeni de multa vreme, deschide dulapul si un schelet cade !

Mik.

Eh, asta da problema cu memoria, iren!
Dupa cum vezi, se poate si mai rau!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

bei iesti mortala m-am talavit de ras.
Cat despre ce ti se intampla ni se intampla tturor sau cel putin si mie

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

We're in this "tughezar", cu diferenta ca io n-am inca nici familie, nici copii ... doar servici, servici

Si-n afara de momentele in care uit unde ma duceam, de ce mergeam incolo, ma trezesc cautand in dulap ceva din frigider si dezbracandu-ma de haina in loc sa-mi incalt pantofii, mai am o faza de ultima ora: vorbesc aiureli. Adica vreau sa zic un cuvant si zic cu totul altceva, de obicei cu aceeasi litera. Sau scriu, automat, pe la mijloc de fraza "buna ziua" in loc de "bunavointa" sau "bunatate" sau orice altceva incepe cu "buna" :))

Ce sa zic, o privesc ca pe un semn al genialitatii , doar se stie ca marii oameni au fost cam ... distrati

Iren, nu stiu daca te-am ajutat prea tare ...

Come to the dark side: we have cookies!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

ptiuuuuuuuuuuuuuuuuuu

domne, io ma zbat sa arat ca o floare, da-i vopseshte paru'(rar si ala), pune mashti pe fatza sa intinereasca baba, ia coenzima sa nu moara celululilii si sa fuga menopauza cat mai departe.............
si tu vii aicea sa-mi amintesti de pauzele de memorie??!!

nu, serios acu', credeam ca numai mie mi se-ntampla, da vaz ca-i boala generala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pssss.... haideti la subiectul +40- xxxx o sa infloriti instant. Si daca uitati nu-i nimic acolo se poa' orisice.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Oameni buni, lesiiiin!!!!

Voi stiti ca eu de 2 zile ma chinui sa-mi amintesc ccc cum ii zice firmei unde a lucrat sotu' meu pina acu' 4 ani? A lucrat 6 ani acolo.... Nu vreau sa-l intreb pe el, sa vad si io cind o sa-mi amintesc.
E drept ca am 40-1!...

Imi zice si mie cineva de unde luati capshoru' ala rosu care se tavaleste de ris? Io nu-l vad in lista mea de smilies.(sau poate am uitat?)

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput