Sunteti atente cum aratati...

Sunteti atente cum aratati... | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

...chiar si in propria locuinta?
Este binecunoscuta parerea ca un barbat este atras de o amanta, printre altele, de aspectul permanent aranjat al acesteia atunci cand o vede, in contrast cu imaginea sotiei surprinsa la orice moment din zi sau din noapte.
Si va intreb: voi tineti cont de aspectul vostru in momentele in care singurul "spectator" este domnul sot?

http://community.webshots.com/user/tora97

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Nu

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Nu.
Dar voi, barbatii?

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

asa ar fi ideal sa arati ca o duamna bine in orice moment al zilei, dar fiind intr-un spatiu restrans impreuna cu sotul te mai vede si cu bigudiurile, si cu masca etc oricum, ar trebui sa nu mai conteze chiar asa de mult aspectul fizic o data ce cunosti persoana respectiva, ca doar nu te-ai insurat cu ea numai pt felul cum arata.
si la o adica si barbatii mai pun un pic de burtica, mai o kelie dar femeile nu fac atata caz din asta.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

E greu sa fii carpa de sters pe jos,spalator de vase, bucatar sef si totusi sa arati sexi si proaspata- vorba lu* mama lu* Murphi.Lasand gluma la o parte nici el nu arata prea bine cand, e mahmur, bolnav sau neras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La inceput aveam grija, apoi dupa ce a aparut copilul nu mai puteam face fata la toate. Insa dupa ce sotul imi tot facea observatii ca nu ma prea ingrijesc "ca la inceput", mi s-a aprins beculetul si am zis GATA. Imi fac timp si pt mine. Si intradevar, dupa ce am scapat cu fetita mai marisoara am slabit 10 kg si tot timpul incerc sa fiu ca scoasa din cutie. Si a remarcat si EL. Imi face complimente ca ce bine arat, ca asa "mai merge".

Mi-am dat seama ca si eu ma simt mai bine fiind mereu ingrijita si pusa la punct. Iti da un sentiment de siguranta si incredere in tine. Ar fi ideal daca am avea pe cineva sa ne ajute (pe noi femeile) cand avem bb, pt ca treaba in casa si bb iti ia tot timpul.

Antonela
Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Initial creeata de Rufus

...chiar si in propria locuinta?
Este binecunoscuta parerea ca un barbat este atras de o amanta, printre altele, de aspectul permanent aranjat al acesteia atunci cand o vede, in contrast cu imaginea sotiei surprinsa la orice moment din zi sau din noapte.
Si va intreb: voi tineti cont de aspectul vostru in momentele in care singurul "spectator" este domnul sot?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu cred ca lucrul acesta trebuie sa fie valabil pentru ambii, nu femeia sa fie aranjata si parfumata si el sa grohaie (scuzati expresia) intr-un tricou rupt uitandu-se cu nesat la teve
Chiar daca in casa port un pantalon de trening si un tricou, asta nu inseamna ca nu pot arata foarte bine. Sa fii curat, calcat, sa mirosi bine... nu cred ca e necesar sa porti fusta si tocuri in casa ca nu cumva sa-si ia amanta.

Cu atat mai bine ca sotul e singurul spectator fiindca el trebuie sa vada tot ce e mai frumos
Si viceversa.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hmm...

Incerc. Nu iese intotdeuna. Acum sunt si bortzoasa si vin de la serviciu semi-terminata, asa ca e cam greu sa-mi pastret tinuta.
A: sotului meu ii place sa ma vada cu bigudiuri, masti si imbracata in tricoul lui larg, zice ca tine de intimitatea noastra si ca daca sunt la 4 ace il intimidez.
Tu esti atent? De curiozitate: iti cumperi vreodata o pereche de boxeri sexi ca sa "supere" sotia pe ei? Sper ca nu te superi ca am intrebat.

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu ma refeream chiar la fuste scurte si tocuri cui...desi, uneori nu strica. Si nici nu ma gandeam ca trebuie sa fie o obligatie exclusiv feminina. Dar eu v-am intrebat primul.
Cat despre ce fac eu in acest domeniu, poate o intrebati pe Tora, este mai in masura sa va raspunda.
Va rog, continuati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

In mare parte am grija sa arat cat de cat bine.
Sa va spun si cand si de ce1
Dimineata cand pleaca la munca nu am timp sa ma aranjez.
Dar seara cand se intoarce de fiecare data il astept aranjata,pieptanata,cu haine frumoase pe mine si mirosind frumos.Deoarece mi s-a intiparit foarte bine sfatul mamei in cap:Niciodata sa nu te gaseasca sotul cand vine acasa,in pijamale,ciufulita,si sictirita!Pentru ca el vine de la munca unde vede femei aranjate,parfumate....pe strada la fel,asta e barbatul se uita...dupa fuste....si vine acasa si te gaseste pe tine in ultimul hal.
Asadar am mare grija macar seara.....:D

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Eu da!. Te simti mai bine, dar conteaza psihicul. In ultimul timp, chiar mai mult, lucru observat, dar tot DEGEABA. El nu are grija de aspectul lui, te imbraci sexy odata, de doua, de noua si...iti piere cheful sa te imbraci degeaba

zepellina

Mergi la inceput