Viitoare mamici, poate ma ajutati voi, am mai scris despre acest subiect si la alt topic, dar nu stiu ce sa fac. Voi inainte de-a ramane gravidute v-ati facut exudatul (sau in timpul sarcinii)? Si daca da, si v-a iesit in timpul sarcinii stafilococul auriu, ce-ati facut? DAuneaza bebelui? Eu am asa, dar nu am nici un simptom, am facut tratamente cu antibiotic, dispare si apoi apare din nou. Vreau s aaraman si eu graviduta si nu stiu ce sa fac. Mi s-a spus de catre medicul de familie ca e ok, chiar daca il am, ca la mine traieste saprofit, daca nu-mi creeaza probleme? Va rog mult sa-mi raspundeti. Va pup
medicul de familie ti-a raspuns corect.
si eu am acest stafilococ, tot saprofit, am si un copil si nici unul din noi nu a avut de suferit.
sanatate si sarcina usoara, cand va fi sa fie!
N-am facut nici un fel de exudat in timpul sarcinii, pt ca n-a fost nevoie, n-am avut probleme faringiene si nu se face altfel de rutina. Faptul ca ti-a iesit la exudat stafilococ auriu dar tu nu ai nici un simptom inseamna ca esti o purtatoare sanatoasa de stafilococ, asa cum sunt multi altii; nu va dauna in nici un fel sarcinii atunci cand vei ramane
.
Andra,
de
printesa
(15 noiembrie 2004)