Copiere casete video pe DVD

Copiere casete video pe DVD | Autor: ralu

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea!

Cum se poate copia o caseta video pe un DVD? Mai bine zis de ce ustensile, soft-uri am nevoie? Am foarte multe casete video care as vrea sa le copiez pe DVD, am si un gravor de DVD-uri, dar nu stiu ce imi mai trebuie ca sa pot copia aceste casete video pe DVD?
Ma puteti ajuta ? Va multumesc anticipat!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Ai nevoie mai intai pt calculator de o placa TV sau o placa de achizitie video, plus cablu intre video si PC(poate fi cablu coaxial-daca e placa TV sau cablu scart S-video pt. cealalta placa).Placa respectiva vine cu software.Copiezi filmul de pe e video pe PC in format avi.Apoi poti copia filmul pe DVD(in ideea ca DVD-player-ul tau poate avi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Merci mult Valenka!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Cu placere
Sper ca functioneaza.Si am uitat sa spun: rabdare, ca dureaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

ralu poti sa cauti pe internet si sa iti comanzi placa d'accisition video, eu tocmai ma interesam pentru o prietena , pretul e de la 25 euro in sus!

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Am o intrebare cineva mi-a tras caseta video pe DVD si m-a costat 1 000000 este mult sau putin ce ziceti?

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Mie mi se pare cam mult 1 mil, acuma depinde cate ore are caseta, dar oricum, eu ma ocup cu asa ceva, si iau 150.000/ora, cu carcasa si DVD incluse.
Banuiesc totusi ca sunt casete din acelea mari, VHS. In acest caz ai nevoie de un tunerTV, un video, un cablu cu care legi video de tv tuner, si un soft cu care sa faci captura. Pentru tuner TV iti recomand cele de la Leadtek, iar softul de captura: Ulead Video Studio. Captura se poate face in format mpeg sau avi, in cazul in care vrei format DVD trebuie sa setezi softul sa faca captura in format mpeg - pentru DVD, iar apoi mai trebuie un soft care sa transforme mpeg-ul in fisiere DVD (care sunt .vob, etc...). Ulead stie sa faca si asta - plus ca are niste template-uri meniuri frumoase pentru DVD, eu fac cu alt soft din motive de obisnuinta.
Bafta!

Cristina

Mergi la inceput