o nastere nu prea usoara - anul 2000

o nastere nu prea usoara - anul 2000 | Autor: Bobita

Link direct la acest mesaj

Au am nascut normal, pe cale vaginala, dar nu a fost prea placut.
In primul rand Maria nu cred ca era pregatita sa iasa pentru ca m-i s-au rupt membranele, am pierdut tot lichidul amniotic pina la nasterea propriu-zisa. In afara unor dureri foarte mari de mijloc (ca la o colica renala), tensiune ridicata (16 cu ....) altceva nu am avut, dar a fost suficient sa ne chinuim amindoua (alte fete au asa zisele "munci" ca la o constipatie, si asta e foarte bine). Maria a fost maricica 4kg, 55cm si 36 circumferinta capului (maxim. 38), asa ca am ajuns in situatia de a se urca moasa pe mine ca sa o impinga. Cu toate astea nu a avut capul prea turtit, destul de rotund.
La controlul de 45 zile, dupa nastere, medicul (nu cel cu care am nascut) mi-a spus ca am fost norocoasa ca nu mi s-a rupt anusul. De atunci cred ca am ramas si cu ceva hemoroizi.
Oricum totul a trecut cu bine, Mariuta a primit un scor Apgar 8, pentru ca dupa tot chinul au trebuit sa-i puna putin oxigen in nari si apoi a inceput sa tipe.
Dar stiu de la un medic ginecolog ca exista riscul ca atunci cind faci cezariana sa te coasa prea strins si sa faci hemoragie interna, apoi daca nu esti pe faza poti.........(deceda). Doamne fereste.


vinv

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

in ce luna ai nascut,eu in iunie ,tot 2000.
In ce oras esti ?
Sa-ti traiasca copilasul.
Roxy

huianur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu am nascut pe 15 mai si sunt din Bucuresti.
Tu Roxy?

vinv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

eu sunt din Suceava,dar acum sunt in Germania.Am nascut in iunie ,pe 5,deci putem spune ca aproape odata...
Roxy

huianur

Mergi la inceput