Mamici din nou aspirante(4)
Mamici din nou aspirante:
(1)
(2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57110&whichpage=1" target="_blank">(3)
Mamicile aspirante
Cornelia laura (Eduard 21.06.2004)
Andra10
Asi (Razvan 07.03.2004)
Mercedes
Ruxi
Geliza (Mara 24.01.2002)
Ruxandra sb (Matei 3ani)
Andreea Banica (Alexia Elena 12.08.2004)
Kitti (Raul 6 ani)
Mav (Sebi 04.02.2004)
Mcrmiki(Bogdan 24.12.2000 Vlad 17.11.2003)
herra (Vlad 23.09.2004)
Ana Maria (Victor Stefan 15.12.2004)
Sim (Ruxi 3 ani)
Rosa sinesis (Cosmin 03.077.1997)
Michial
Mia
Adi95 (baiat 10ani)
Vasce (David 18luni)
Pashosha (Luca si Maya)
Loredana (Diana 6 ani)
Iulia P (Thomas Anthony 16 iunie 2004)
Pako (Andreea)
Tomasa (Tudor 9 ianuarie 2005)
An-k (Bianca 14 03 2005)
Andreea (Sebastian 7 10 2003)
Acd2you (baiat 3 ani)
Mamaluidavid (David 24.12.2004)
Irinel (Daniel28.05.2004)
Andira (Irina 14.04.2005)
Florypop (Andrei 27.11.2004)
...buna fetelor...eu am vesti proaste...sambata mi-a intarziat CM, dar duminica a aparut...si tot duminica (seara) s-a oprit...si de atunci nimic...bineinteles ca am facut si test de sarcina, Barza si Clearblue...si ambele sunt negative...e clar ca s-a intamplat ceva si nu stiu ce, ca nici alte simptome nu am...oare ce sa fie?
mai revin...
Eliza si Mara (24.01.2002)
Raspunsuri
cornelia_laura spune:
Fetelor eu am intrat sa va spun ca am facut si eu un test aseara ziua 28 CM(deh,ma mancau palmele si nu am rezistat) care a iesit negativ asa ca astept "musafirul" joi.
Geliza, daca totusi nu mai curge nimic poate ar trebui sa mai repeti testele peste 1-2 zile.
asi, hai ca poate totusi nu vine joi-vineri si ai facut testul prea devreme.
Sa speram ca deschiderea unui nou capitol va fi de bun augur si pana la inchiderea lui se va lasa cu ceva gravidute.....
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
geliza spune:
pai asa zic si eu...hai sa trecem la gravidute...poate in capitolul asta sa apara ceva berze...despre mine, chiar sunt nedumerita rau...
Asi, tinem pumnii...Cornelia, la fel...poate este prea devreme pentru teste...
sim spune:
Of, of, pai si eu sunt la fel de stresata cu trezitul noaptea si cu bautul la 2 ore. In permanenta am cate 2 cani cu apa pe birou ca tare n-am chef sa ma plimb pana la dozator mereu. Am ajuns sa ma stresez mai tare pentru asta decat pentru bebe. Acum am ceva motive sa ma trezesc noaptea ca a aparut un soi de stare subfebrila la Ruxi si am cam stat cu siropuri si supozitoare toata noaptea. Cred ca ne paste iar o bronsita. Azi dimineatza am fost la medic si deocamdata am sarit peste antibiotic, dar o tin sub observatie.
Geliza eu cred ca e bine sa mai faci un test daca nu reincepe. Si daca e tot negativ, n-ar strica o vizita la doctor.
Cornelia asa sa fie! Poate, poate!
Mami Irinel zici ca vii la noi?! Pai poate gasesti un picut de vreme sa te opresti prin Bucuresti. Mi-ar face mare placere sa ne vedem si cu ocazia asta poate ni se alatura si alte mamici. Cornelia, ce zici? Il pup pe Danut, sa se faca repede bine! Cat depre sefi...ei n-ar fi fericiti nici daca ai munci 24 de ore pe zi. Stai tu linistita, sa vina Samburel cu bine si o sa gesti tu alt loc in care sa-ti fie mult mai bine. Despre doctor ai perfecta dreptate. este un om extraordinar. Sa spun drept are cam pana in 40 de ani, dar am incredere mare in el ca si profesionist. Este generalist la Medicover, si "din cauza" lui am adus cu mine o firma de 60 de oameni cu abonamente la ei. Nu s-a intamplat niciodata sa plec de la el fara sa inteleg exact ce gandeste el ca am sau ce tratamet trebuie sa iau. Intotdeauna face sheme, deseneaza, explica, pana pricepe afonul din mine. este supra-aglomerat, insa nu ai niciodata sentimentul ca te grabeste ca sa-si faca norma. Il respect foarte mult si am mare incredere in el.
Haideti sa va spun faza ce-mi tranteste mandra mea ieri. stateam la masa si mancam cereale cu lapte. Pe una dintre cutii apare o familie cu mama, tata, fetita si baiatul cum zburda fericiti. Fara sa aiba vreo legatura cu ce am vorbit pana atunci, Ruxi zice:
- Uite, aici sunt mami, tati si Ruxi, iar peste asta punem mana ca deocamdata nu este.
- Pai si tu crezi ca o sa fie?
- Nu stiu, dar eu asa cred - zice Ruxi.
- Si cand o sa fie cum o sa-l cheme? o intreb.
- Pai normal: Tudor! Cum sa-l cheme altfel?! imi raspunde si ma lasa masca.
Ma uitam la ea de parca ma lovise tramvaiul. N-am avut niciodata discutia despre numele "fratioarei", dar uite ca ea avea raspunsul pregatit. Mirarea cea mare vine din faptul; ca niciodata nu mi-a vorbit de vreun coleg cu numele asta de pe la gradi, si credeam ca ii cam stiu pe toti. In sfarsit, treaba e ca acum vreau nu vreau tre' sa-i fac un Tudor. Fetele care aveti deja baieti, da-ti-mi va rog reteta! Pana acum stiam ca tre sa fac bebe, acum e de 2 ori mai complicat: ii musai sa iasa baiat! Of, care mi-a trebuit s-o intreb...!
Mami Simona si printesa Ruxi
tomasa spune:
Fetelor, ma primiti si pe mine? Am un baietzel de aproape 9 luni, pe care il cheama Tudor. E nascut pe 9 ianuarie 2005. Noi ne mai dorim sigur inca unul desi nu chiar acum, dar avand in vedere ca cel mai probabil la anul pe vremea asta vom incepe si noi sa prestam iar pt. bebe nr. 2 am considerat ca ma incadrez in grupul vostru.
Deja ma preocupa putin problema. Cu Tudor am ramas f. usor, din prima incercare, am avut si o sarcina fara mari probleme si sper din tot sufletul sa fie la fel si data viitoare.
Daca insa credeti ca sunt prea departe de momentul in care voi aspira efectiv la titlul de 2 ori mamica sa-mi spuneti... si ma intorc la topicul asta la anul, fara nici o suparare.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
cornelia_laura spune:
tomasa, bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca baietelul!
Nici vorba ca ar fi prea devreme, doar de aceea ne numim "aspirante" si cred ca e important sa ai cu cine discuta framantarile pe care le ai pe aceasta tema.
Eu am un baietel de 1 an si 3 luni si deja incercam de cateva luni pentru bb2 dar uite ca nu mai merge ca prima data cand si noi am reusit din prima....
Iti doresc sa fie de bun augur venirea in grupul nostru si atunci cand ai sa te apuci de treaba( poate nu o sa fie chiar anul viitor, poate mai devreme,nu se stie niciodata....) sa ne parasesti cat mai repede.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Irinel spune:
Buna fetelor, sunteti niste dragute ca de obicei!
Cornelia, e bine acum Eduard?
Simo, crede-ma , nu ca n-as vrea da si asa e foarte scurt timpul de 2 saptamani, toata lumea vrea sa il vada pe Danut si nu stiu cum o sa ne impartim in asa fel incat sa nu fie mult prea obositor si stresant pentru el. In Bucuresti aterizam da vine cumnatul cu masina si ne ia (e seara si abia o sa ajungem probabil pe la 9-10 in Craiova, nici nu stiu cum om face cu Danut ca dupa atatea ore de zbor si asteptare prin aeroport trebuie sa mai stea si in scaunul de masina pana la Craiova). Incerc sa imi fac timp sa ma intalnesc cu o mamica de mai iunie 2004 (ca si mine) care e din Craiova, si nu stiu daca ma crezi da si pentru intalnirea asta, va fi greu sa imi fac timp (Stii cum e cu copiii mici, trebuie sa doarma dupa-amiaza, obosesc si devin mai maraiti dupa cateva ore de joaca, si cand toate sunt noi...). Ma ierti da, nu te superi pe mine prea rau... Cat despre Ruxy, intotdeauna e morala. Si dupa ce am citit mesajul tau, l-am citit pe urmatorul scris de Tomasa al carei baietel, coincidenta, este Tudor :-) Deci trebuie sa ii ceri reteta de facut Tudor :-))
Tomasa bine ai venit si sa ramai graviduta cu bebe 2 cat mai repede.
Eliza tu ai ridicat greutati in weekend? Hai ca poate totusi a fost fals negativ. Cand mai faci test,, fa-l dimineata mai bine chiar daca e Clear Blue.
ASi, Cornelia, Eliza fac galerie (nu gasesc marjoretele, unde e semnul cu ele???)
PUpici si bebici in burtici.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 10+ saptamani
tomasa spune:
Multumesc mult pt. primirea frumoasa Cornelia si Irinel.
Irinel, m-ai facut sa rad cu reteta de facut Tudori! super faza!!! In alta ordine de idei drum bun si calatorie placuta.
Simona, hai ca incerc sa sar cu reteta. Desi a fost o intamplare, noi pe Tudor l-am conceput chiar la sfarsitul perioadei fertile, cam in a 25 zi a ciclului menstrual. Noi ne "protejam" inca si aveam de gand sa ne apucam de treaba pt. un bebe incepand cu luna urmatoare, dar fiindca oricum ni-l doream nu am mai fost la fel de vigilenti ca alta data. Crezand ca a trecut pericolul am prestat in a 25-a zi si iata rezultatul. Daca intr-adevar este adevarata teoria conform careia fetitele sunt concepute cu cateva zile inainte de ovulatie pe cand baieteii sunt conceputi chiar in ziua ovulatiei (intrucat spermatozoizii purtatori de cromozom Y sunt mai rapizi iar cei cu X mai rezistenti), asta nu o stiu, dar la noi vezi si tu ca se cam potriveste. Eu in schimb am exact problema inversa intrucat eu si prima data mi-am dorit fetita asa ca iti dai seama a doua oara cat de mult mi-o doresc! Ma rog, nu conteaza ce va fi, doar sa fie si in primul rand sa fie sanatos/sanatoasa ca asta e singurul lucru important pe lume...
Cat despre tine eu zic ca e ca si rezolvata cu atatea semne in jur. Intai cele spuse de fetita ta, care a fost o scumpa la faza asta, apoi mesajul meu, imediat dupa al tau, e clar ceva predestinat.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
geliza spune:
Tomasa, bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta...te-am adaugat si pe lista
Sim, super este Ruxi a ta...poate or avea ei ceva feelinguri ca si Mara mea, saptamana trecuta cand vizitam partamentul in care urma sa ne mutam, zice:"mami, dar asta e camera bebelusului, nu?"..."care bebelus mami?"..."pai ala care o sa vina..."....a mea nu i-a "ghicit" si numele...
Irinel, calatorie placuta si nestresanta...noi am dus-o pe Mara peste ocean prima oara cand avea 2,8 ani...si a fost cumplit...n-a mancat nimic vreo 18 ore...a baut numai apa si suc...si a facut pipi in disperare...si de stres cred nu spunea, si facea in pampers de se uda scaunul avionului...am schimbat-o de vreo 3 ori....anul asta a fost mai bine ca a mancat si ea un pic, s-a mai si jucat...s-a uitat si la desene ca am avut monitoare in fiecare scaun...a fost mult mai bine.....
Asi, Cornelia, va tin pumnii...veniti cu vesti....
eu nu am in continuare nici un simptom de sarcina ...inclin totusi sa cred ca o sa-mi mai vina oarece CM fiindca mi-au aparut cateva pete maronii...mi-am mai cumparat aseara un test sa-l fac dimineata, dar am renuntat....
cornelia_laura spune:
Buna dimineata dragele mele!
Eu sunt in ziua 30 CM si tot cu dureri de burtica asa ca probabil am sa spun pas si luna asta. Dar pana nu vin "uratii" tot mai am un licar de speranta.....
asi, la tine cum e? Ceva semne?
geliza eu zic totusi sa repeti testul daca tot l-ai cumparat. Macar sa stai linistita.
pako, vasce, iulia ?Ce mai faceti?
_