Salutare!
Va rog mult sa ne ajutati in mai multe chestiuni. Avem de gand cat mai curand sa ne punem termopane, sa schimbam caloriferele cu unele noi de otel si sa reparam un perete care a fost afectat de igrasie iarna trecuta. Am auzit de pe aici de pe forum niste lucruri contradictorii si anume, termopanele proaste ar determina umezeala excesiva in casa, pe de alta parte, un termopan care izoleaza perfect poate determina asemena fenomene de umiditate. Deci ...
1. as dori e sa aflu care e adevarul legat de aceasta problema cu termopanele(daca exista vreunul)
2. de unde gasesc un mester bun sa imi faca lucrarile de care am nevoie.As dori chiar un nr de telefon cu o recomandare precisa daca se poate, cine si-a amenajat de curand si a fost multumit.Nu prea am curaj sa apelez la mica publicitate.
3. As vrea si o recomandare de firma de temopane accesibile ca pret si cu mesteri seriosi.Multumesc anticipat.
Roxana
Buna,
Noi ne-am inchis de curand balconul cu termopan. De ploi am trecut cu bine, dar sa vedem ce va fi la iarna.
Noi am mers pe incredere cu mesterii si am ramas cu lucrarea neterminata de a trebuit sa chemam pe altcineva. De zidit au venit 3 persoane pentru ca nu lucrau bine si i-am tot schimbat, de pus gresia s-a ocupat altcineva si pe afara ne-a cimentuit alta persoana.
Legat de firma de termopane noi am montat cu cei de la far-est.
Ideal ar fi sa vezi cateva proiecte gata executate pe la prieteni si sa le urmaresti in timp (sa treaca o iarna) sa vezi cum se comporta; anul urmator decizi cu cine instalezi.
Eu am vazut la un prieten montajul, mi-a placut, dar nu mai astept sa treaca iarna, asa ca am inceput si eu procesul de montat termopane, sper sa fie ok.