bucatarie fara calorifer- friguroasa?

bucatarie fara calorifer- friguroasa? | Autor: Alecsia

Link direct la acest mesaj

Fac bine daca nu pun calorifer intr-o bucatarie, in cazul in care balconul (aprox 8m) este izolat si inchis cu tamplarie PVC + un calorifer de 1 ,5m ? Mi-e teama ca va fi frig la iarna(usa de iesire in balcon va fi dubla din aluminiu ) si nu a fost prevazut calorifer pentru bucatarie. Din experienta voastra ce ma sfatuiti?

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Parerea mea este ca nu vei avea probleme ... bucataria mea are un perete exterior (deci nu exista balcon), iar caloriferul a fosr defect in ultimele 2 ierni (asa am cumparat apartamentul) .. nu am avut probleme, oricum se incalezea de la aragaz sau din restul casei ... Acum am pus un calorifer nou, ar fi necesar cred, pentru ca am instalat si hota si se simte rece pe acolo ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Nu mai are nimeni nici o parere? Un sfat ceva..?

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Hai sa-ti spun eu..bucataria mea are 2 pereti afara, din care unul da spre gradina, si consta din 2 geamuri mari plus usa ( si jumate din usa e tot sticla) Plafonul este afara, ca deasupra bucatariei nu avem nimic, doar terasa, sa zic asa..
Nu am calorifer si nu sufar de frig..( si am si hota) Singura problema este ca al doilea perete de afara ( acolo avem dulap, blatul etc) este cam umed...Dar asta probabil din cauza ca e la nord si in spatele lui, afara, cresc o gramada de plante care tin umezeala.
In timpul verii este chiar placut, iar iarna se incalzeste de la gatit plus ca vine si caldura din sufragerie.

In schimb avem un radiator micut( foarte micut, sta agatat de perete, cam 25X25 cm) pe care il folosim foarte rar..( daca e foarte frig afara si se poate intampla sa inghete apa pe tevile din peretii aia exteriori)

Cam atat, eu ma declar fericita, nu am spatiu ocupat de calorifer si nici nu am inghetat vreo data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

unde stau eu acum e asa: 3 pereti exteriori si unul catre baie...zero calorifere si in plus, in loc de aragaz este plita electrica...geamurile sunt termopan si destul de mici. sincer, e cam frigut!!! noroc ca nu e perete intreg intre bucatarie si living, ca altfel ar fi rece de tot! cand pun ceva pe foc, in zona plitei imi curge apa pe faianta de zici ce-i aia....daca ar fi casa mea si as putea, as pune si 2 calorifere! eu zic ca sigur nu-ti va fi prea cald...de ce sa risti sa-ti fie frig?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

iara io-s.... am gresit..2 pereti exteriori si unul catre baie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by ancuzza

unde stau eu acum e asa: 3 pereti exteriori si unul catre baie...zero calorifere si in plus, in loc de aragaz este plita electrica...geamurile sunt termopan si destul de mici. sincer, e cam frigut!!! noroc ca nu e perete intreg intre bucatarie si living, ca altfel ar fi rece de tot! cand pun ceva pe foc, in zona plitei imi curge apa pe faianta de zici ce-i aia....daca ar fi casa mea si as putea, as pune si 2 calorifere! eu zic ca sigur nu-ti va fi prea cald...de ce sa risti sa-ti fie frig?

pozici

Pai nu ma risc dar nu a fost prevazut calorifer acolo cand a fost gandita instalatia. Si ma gandeam ce as putea face acum. Si macar sa stiu ce ma asteapta.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

poa' sa faca condens, apoi igrasie...

Mergi la inceput