DETARTRAJ
Imi puteti recomanda o clinica stomatologica unde pot face un detartraj cu ultrasunete? Eu nu cunosc clinicile din Bucuresti, fiindca ne-am stabilit aici de nici un an si ar fi cazul si de un control. Am gasit pe net o multime insa nu afiseaza preturile si mi se pare aiurea sa dau telefon la fiecare ca sa pot face comparatii.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Raspunsuri
cait spune:
Nu stiu exact daca aici face detartaj cu ultrasunete dar stiu k face si super bine dar problema este k nu am nr de acolok eu ma duc direct la ea cand vin in vacanta in tara.clinik se afla la prmia statie cu tranvaiul de la razoare spre Sura mare.Clinik se numeste DENTIK..tipa e super profesionista k a lucrat cativa ani in germania..cred kpoti incerca sa mergi acolo si sa vb sa vorbesti nu ai nimic de pierdut.
Jocelyn spune:
Multumesc cait, faza e ca as fi vrut ceva mai exact fiindca tocmai asta e, ca nu prea imi permite timpul sa ma duc si sa caut, sa vorbesc, un telefon da, as fi vrut sa stiu ceva sigur, un pret, un stomatolog bun, sa fac o programare si gata.
Da din cate vad lumea nu prea se duce la stomatolog pe aici?![]()
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
denizel spune:
Jocelyn, eu am facut detartraj cu ultrasunete la Medsana, in Cotroceni, la dr. Dana Timofte. F. civilizat, aparatura moderna iar doctorita, o bomboana
. Am fost si cu baietelul meu acolo si de fiecare data a iesit cu zimbetul pe buze.
badjoke spune:
Eu am facut un detartraj cu jet de bicarbonat de sodiu, nu cu ultrasunete, la MEDICALM, vis-a-vis de Mc'Donals (Dristor). Pretul era (asta primavara) de 1.800.000 lei vechi. Se facea detartraj si cu ultrasunete, dar nu stiu care era pretul.
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
Jocelyn spune:
Va multumesc, am gasit si preturile la Medsana