Oltencele, poftiti la povesti! (11)
Oltence
Intilniri oltence 2005
Drobeta Turnu Severin
Carmen So si Mara
LadyC
Salmida
Nedda si Lara 07 aprilie 2004
Craiova
Andatudor si Andrei Mario 15 august 2005
Anghelada
Bertha si Darius 08 iunie 2004
Camelia72 cuGeorgiana Gabriela 4 mai 1999 si Mihai Daniel 23 iulie 2004
Corneliaa si Ioana Alexandra 01 februarie 2005 ora 10.25
Ciuf si Luca 11 noiembrie 2003
Davidutza si David 11 octombrie 2003
Deeapui DNP 26 octombrie 2005www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=14571&cid=13631" target="_blank">
Klaus29 si Andrei
Liana30
Lorellay si Armand Codrin 15 februarie 2005
Neliana si Oana
Mandela si Alexandru 10 decembrie 2002
Oana0204 si Andrew Justin 1 septembrie 2005
Onuta96 cu Anca 1 an si 10 luni si Oana 8 ani
Pistachio si Alex 10 februarie 2004
Rodica P si Stefan Daniel 21 august 2003
Simsimona cu Bogdan si Tudor
Sirod cu Irina 10 mai 2005 si Oti
Smmiha si David Andrei 18 martie 2005 www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=5245&cid=3523" target="_blank">
Stoichitescu Cristina si Robert Cristian 24 martie 2002
Zozela www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=14651&cid=14861" target="_blank">
Slatina
Cristina1
Ramnicu Vilcea
Chatonel
lorena andreianu si Miron Radu 06 octombrie 2004
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , poze 1-2 ani
Raspunsuri
Rodica P spune:
Bertha la intilnire am fost eu, Cornelia si Sorana.
Plimbarea a fost super, Codrin si Alexandra sunt deja copii mari si foarte cuminti in schimb eu am alergat jumate din parc dupa Stefan plus ca voia in apa.
Am facut greseala sa-i spun ca nu are voie in apa ca e mare si in fine dupa ce si eu si sotul am dus munca de lamurire ca nu are voie sa intre in apa in momentul in care l-am vazut ca-si da vestuta jos mi-am dat seama ca de fapt mare e si "marea" si cum acolo avea voie sa intre copilul nu intelegea de ce acum nu are voie si a trebuit sa-l conving folosind alte cuvinte ca nu poate si nu trebuie sa intre in apa. Din pacate nu are foarte multa rabdare sa asculte explicatii si din cauza asta uneori se necajeste foarte tare.
Stefan vorbeste din ce in ce mai bine se simte ca are deja 2 ani, acum ne striga mamitza si tatitza intr-un fel aparte, care imi umple inima de bucurie, si e din ce in ce mai poznas de fapt il mai alint si "pozna" uneori, acum ii plac desenele cu cioicelul va las pe voi sa intelegeti, si daca doamne fereste nu e gata int-o secunda ceaiul ciorbita sau mincarica, e dezastru.
Apropo am gasit in banie un set de litere super sunt mari si divers colorate numai bune de insirat in toata casa , pardon de invatat. Mie mi s-a parut super educativ. Stefan deja formeaza grupuri de litere si se amuza intrebandu-ne pe noi ce scrie.
Aaa si ultima stire a probat un topogan cit mine de mare fara pic de frica ba chiar a treia oara cind s-a dat nu a mai vrut sa-l tin de mina.
Va pupic si va doresc o saptamina cit mai buna.
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , poze 1-2 ani
ciuf spune:
Salutare, dragele
Moama, ce activitate saracuta pe icisilea. Noroc ca ma trase Bertha de maneca sa mai trec si eu pe aici. Ca in utlimul timp mai mult citesc, ca la scris duc lipsa de inspiratie.
Despre noi ce sa va spunem decat ca deja ne "bucuram" de venirea toamnei, ma deprima sa vad atatea frunze pe jos, vant.
Luca ar sta numai pe afara, acum e prieten bun cu vecinii si le trancaneste alora o gramada de nu se intelege nimic, ei se coboara la mintea lor si fiu-meu e un fericit. Azi se duse la masa care o aveau vecinii in fata casei, se aseza pe scaun picior peste picior si gasii o sticla goala de bere pe care era gata-gata sa o duca la gura.
Azi l-am tuns si s stat tare cumintel. Are bretonel si e tot blondin.
Eu de vreo trei zile foarte greu intru pe DC. Ce naiba am facut la calculator, habar n-am si asta e grav ca acusica vine sotul acasa sa-l repare si ma intreaba ce am facut iar eu ridic din umeri ca prostul. Dar, deh, daca ma bag unde nu-mi fierbe oala!!!
Si voi, fetelor, ve ziceti ca mai faceti?
Mai trageti si voi cate o "zgarietura" pe aici.
Va pupacesc,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
bertha spune:
Mai, Rodica, de ce nu pui si tu un link pt de-astia prosti ca mine la sf. capitolului anterior???!!! Ca de 2 zile ma tot mir ca nu mai scrie nimeni! Pana imi trecu asa o idee prin caput sa mai caut alt subiect, ca eu deschid mereu din History, n-o mai iau prin tot site-ul.
Il pupam pe Stefanas-poznas! Si Darius cand a vazut lacul din parc prima data cand ne-am intors de la mare, s-a repezit sa se arunce in el.
Ce mai face Sorana? Are tel. in Craiova? In ce zona sta? Poate ne-am mai intalni dimineata, ca stiu ca-i e greu singura.
Ciuf , adica pe unde ai umblat , mai, pe net? Prin locsoare de-alea interzise si te-ai procopsit cu vreun virus? Glumeam, sper sa nu te superi! Si zici ca Luca are vicii de la varsta asta? Misto faza cu berea!
Fetelor, Darius doarme de cand cu vremea asta de m-am speriat, adica ma uit mereu sa n-aiba febra, ceva, ca prea e cuminte, manca-l-ar mama de narodel! E in continuare f obsedat de prize, mai nou ia siretul de la pantof, snurul de la tel lui de jucarie, si orice alt snur pe care-l gaseste si-mi arata ca tb bagat in priza! Nu stiu ce o sa ma fac cu copilul asta!
V-am pupat!
Pa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Nedda spune:
Oltence dragi, va salut si va pup cu drag!
Uite ca mai ajung si eu din cand in cand, cu greu, pe topicul nostru. Ciuf, si la mine 'merge' DC-ul ca melcul. Asta se intampla de vreo cateva zile. Dar nu acesta e motivul pentru care apar mai rar ci faptul ca ne-am mutat in casa noua si n-am avut internet vreo cateva saptamani. Da, ne-am cumparat casa, sau mai degraba casoaie, ca e maaaare si suntem tare fericiti. Sigur ca e si o gramada de munca de facut dar sanatosi sa fim!:)
In rest, asteptam iarna.:) Lara creste si ma uimeste repeziciunea cu care intelege si invata lucruri noi.
Acu' astept sa se trezeasca si sa ma bage in priza pentru tot restul zilei. :)
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
ciuf spune:
Nedda, pune poze cu casa cea noua si mare ca altfel nu te cred.
Pupicei
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Nedda spune:
Ciuf iubita, n-am mai avut timp si de poze de cand ne-am mutat! Sper sa-mi fac in curand desi la cate sunt de facut...
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
camelia72 spune:
Salutare,dragele mele!
Ce mai fac frumoasele mamici,v-ati apucat de conserve pt.iarna?Cum va descurcati cu pustii pe vremea asta,ii mai scoateti afara?
Mihai este f.suparat ca nu prea mai iesim din casa,bate cu pumnii in usa si tipa pa-pa...pa-pa...imi pare tare rau de el dar cum sa-l scot prin ploaie caci se baga in toate baltile,ii plac la nebunie,daca nu-l las se tavaleste pe jos...va imaginati cum se face,asa pefer sa-l tin in casa dar si asa e teroare...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Davidutza spune:
Buna,
Mai apuc si eu sa intru din cand in cand sa va salut.
Nu am apucat sa va anunt nici ca vin la intalnire nici ca nu vin pentru ca nu am fost sambata la servici iar acasa nu am net.In al doile rand sambata am fost la o nepotica la ziua de nastere(5 ani) si nu am putut sa ajung in parc.
De scris scriu de la servici cand am putin timp liber,si cum in ultimul timp am fost tare aglomerata nu am apucat decat sa va citesc pe fuga.
David a mai crescut,spune din ce in ce mai multe cuvinte,de fapt repeta dupa noi orice cuvint,dar nu foloseste litera "R" si le poceste.E tare simpatic ,acum vorbesc chiar si la telefon cu el ,raspunde frumos"alo"si cand imi aude vocea incepe sa rada si sa ma strige "mamiiiiii",il intreb ce face si zice"bine","desene Tom Geii"(se uita la desene animate cu Tom si Jery).
Dupa ce am stat in concediu 3 saptamini numai cu el,a fost cam greu sa ramina la bunici seara,cand vrem sa plecam de la el,el este primul la usa si zice "acasa" sa mearga si el cu noi.
In rest face o multime de nazdravanii,dar le face cu zambetul pe buze de nici nu poti sa il certi.El de fapt am impresia ca orice lucru il vede ca pe o joaca.
Inca il mai pasioneaza atlasul zoologic de care va ziceam ca il rasfoieste toata ziua si ne arata toate animalele care le stie(nu putine la numar).Acum e la faza de spune si ce maninca fiecare:"lupu papa oaia","vupea papa puii mamaie"(vulpea mananca puii lui mamaie),"cocosu papa boabe",.......
In rest mai este ocupat cu desenatul,sau mai bine zis el le spune celorlati ce sa ii deseneze:puiul,pestele,melcul,....si el le sterge.
Cu vremea asta mai mult prin casa sta cu mamaiele,iar seara il scoatem noi putin la plimbare.
Mariana si David
Iulia P. spune:
Buna oltencelor,
Ma primiti si pe mine printre voi? Ma numesc Iulia P. si am un baietel de 15 luni, Thomas Anthony, nascut pe 16 iunie 2004. Eu sunt din Craiova, dar de mai bine de 9 ani locuiesc in Canada (la inceput in Quebec City, iar acum in Ottawa).
Pe mine ma puteti gasi si la aspirante, caci de putina vreme am inceput campania pentru bebe 2. Ne dorim foarte mult o fetita, dar poate sa fie si un baietel, atata timp cat este sanatos, frumos si inteligent ca Thomas.
Va salut pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana placut.
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
camelia72 spune:
Iulia P. ,bine ai venit,bafta la bb 2 si activitate intensa printre oltence.Nu te stresa prea tare pt.junior 2,lasa totul la voia intamplarii,stresul si nerabdarea dauneaza fertilitatii.La mine a venit baietelul cand ma asteptam cel mai putin,atunci cand a fost programat n-a aparut iar cand "m-am protejat cu calendarul" am avut surpriza ....
Thomas e un scump,sa creasca mare si sanatos!
Pupici tuturor oltencutelor!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE