Vesti despre Bogdanel

Vesti despre Bogdanel | Autor: Bobita

Link direct la acest mesaj

Bogdanel, baiatul cu tumoare cerebrala, e din ce in ce mai rau.
Daca dupa citostatice a invatat dinnou sa mearga ca petru prima oara, acum 3 sapt. a avut o recadere, dinnou nu se mai poate ridica din pat. A fost internat iar la Bagdasar, operat vineri 9 sept 2005, dar din pacate tumoarea nu poate fi extirpata in totalitate doarece are ramificatii pe centri nervosi.
Trist, foarte trist.

Sa fim fericite

Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Dumnezeu sa-i dea tarie si putere sa reziste si sa-si revina.Sint alaturi de parintii care trec prin aceasta grea incercare.Ma rog la bunul Dumnezeu sa fie bine.
Doamne Ajuta!!
Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Am deschis si am inchis subiectul acesta de mai multe ori si nici acum nu am putere sa scriu ceva. Dar trebuie sa o fac pentru ca de maine plec si nu voi mai intra pe forum o vreme.
Imi amintesc de chinul prin care a trecut Bogdanel la prima operatie, cind intreba "mami, de ce trebuie sa ma doara?", imi amintesc ca ne povesteai dupa ca parintii erau increzatori, iar acum...
Mi se rupe sufletul. Dar ramine intreg, caci e al copilului meu, care ma asteapta acasa. Nu pot nici sa-mi imaginez durerea parintilor... Subiectul tau, Bobita, ar trebuie sa fie deschiderea unui jurnal de stiri. Nu stiu, poate s-ar cutremura pamintul, poate oamenii ar plinge si ar invata sa fie mai buni cu copiii lor, poate Dumnezeu ne-ar vedea si ne-ar ierta si ne-ar ingadui mai multa vreme linga cele mai frumoase daruri pe care El ni le-a facut.
Dumnezeu sa-l ajute pe Bodganel si sa-i dea putere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Din nou cu vesti proaste, Bogdanel e inca la terapie intensiva, cu aparate, nu poate respira singur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Doamne indura-Te tu de bietul sufletel! Ajuta-L! Nu-l lasa, Doamne! Fa o minune! La TINE totul e posibil!
Offff...imi plange sufletul in mine! Bietul copil, bietii parinti! Cata suferinta!

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Of Doamne!
Bobita, daca parintii lui Bogdanel au nevoie de ceva in afara de rugaciunile noastre, te rog sa ne spui.
Doamne ajuta-l pe Bogdan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Am asa o senzatie de dejavu din pacate, am mai spus ca nepotelul meu a trecut prin asa ceva acum multi ani.
Sper din suflet ca Bogdanel sa treaca peste asta si sa-si revina. Sper din suflet sa poata sa zambeasca iar si sa se bucure de viata.

Bogdanel,Dumnezeu sa te ajute sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Doamne, sper sa se termine cu bine pentru Bogdanel! Ii doresc multa, multa sanatate si putere.
Bietul pui! E asa de nedrept!

Claudia

Mergi la inceput