Furt parola yahoo

Furt parola yahoo | Autor: oanaXandy

Link direct la acest mesaj

De cateva zile nu mai pot accesa adresa mea de mail pe care o folosesc de mai bine de 3 ani. Cica e gresita parola. Am introdus toate informatiile pt a mi-o recupera, totul a mers struna, iar in locul in care ar trebui sa imi dea noua parola nu am decat spatiu liber. Deci nu imi dau parola. E super enervant, am scris si yahooului, dar se pare ca doar un email "sablon" stiu sa trimita, nu m-au lamurit, am facut tot ce au zis ei dar fara rezulatat. Stiti voi vreo posibilitate de recuperare? Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Vezi daca nu cumva folosesti o tastatura cu semne speciale, sau ai CapsLock apasat, sau NumLock... altfel nu-mi dau seama de ce nu merge.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaXandy spune:

Pai asta este faza, am incercat toate chestiile , insa se vede clar ca cineva a intrat si a schimbat parola pt ca in mom in care introduci informatiile cu care te-ai logat atunci cand ai creat adresa ar trebui sa apara parola, insa in cazul meu nu am decat spatiu liber in locul respectiv, deci cineva a facut in asa fel incat eu sa nu mai pot sa recuperez parola. Stiu ca exista ceva programe de recuperare a parolelor, dar nu stiu denumirile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am patit si eu. Tipa care s-a mutat in locul meu in apartament m-a rugat sa pastreze acelash nr. de telefon, ca sa nu mai plateasca instalare. Bun, zic hai sa o ajut. Sunam impreuna la compania de telefoane, face transferul pe numele ei. Ne intreaba dc. vrea si la DSL zice ca nu si eu le zic atunci sa inchida contul DSL. Aia imi zic ca da, dar o sa platiti 200 amenda, zic platesc si inchid. Peste o luna, tipa se razgandeste, vrea DSL, ii suna pe aia de la yahoo DSL si le spune ca nr. de telefon e acesta si vrea sa puna DSL pe numele ei. Ei, in loc sa ii dea o noua adresa de email, i-au facut un subaccount in adresa MEA de yahoo (pe care o am din 2000, dinainte sa am DSL cu ei) si imi reseteaza parola. Incerc sa verific emailul nimic. Am sunat la yahoo security, nu mi-au putut reseta parola pentru ca nu am stiut cica raspunsul la intrebarea secreta, care cica era "anniversary". Am dat toate aniversarile, cica nika nu e bun. Acu' nu mai stiu ce naiba am zis eu in 2000 cand am deschis contul, cert e ca eu parola nu mi-am mai putut-o recupera desi am stiut toate celelalte informatii, adresa, telefon (din 2000 cand locuiam in alta parte). Daca tu suni si stii raspunsul la toate intrebarile, iti vor reseta parola.
Eu ma gandesc dc. sa dau in judecata Yahoo DSL ca mi-au incalcat "privacy" dand altcuiva acces la emailul meu. Nu prea am timp, dar ma gandesc sa vorbesc cu un avocat, ca m-au enervat pana peste poate, i-am sunat de 1000 de ori si o tin ca nu se poate face nimic, gata acum yahoo-ul meu e "al ei". Geez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Netul este plin de oameni “bineintentionati” care profita ca exista programe care pot sparge parolele de yahoo.

Din ce spui tu, se pare ca cineva ti-a schimbat parola doar pentru a-si bate joc de tine.

Eu te sfatuiesc sa treci pe gmail si sa folosesti outlook de acasa sa accesezi gmailul. O sa ai spatiu mai mare, acces mai rapid si securitate mult sporita fata de yahoo.......

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ruxi, ce chestie! Nu m-as fi asteptat la cei de la yahoo sa reactioneze asa...
Darael, dc zici ca gmail e mai bun? Eu am de amandoua, dar parca nu ma despart asa repede de yahoo!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaXandy spune:

Pai, da, normal ca cineva "bineintentionat" mi-a schimbat parola. Problema este ca degeaba stiu toate informatiile, ca reamintirea passwordului arata cam asa: "password: "Deci nu stiu cum a facut si ce a facut cert este ca nici pe mine cei de la yahoo nu m-au sprijinit deloc.
Ruxij, mai ai nr lor de telefon? Nu l-am gasit nicaieri pe siteul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

astazi am primit careva mesaje offline de la verisoara mea k sa nu accept nimik de la adresa ei de yahoo k i-a furat-o cineva. o adaug in lista cu noua adresa si imi povestea ca vorbea cu cineva pe skype si persoana respectiva i-a trimis nush ce poza si i-a cerut sa se logheze. ea s-a logat..si aia a fost..

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput