Ce v-a deranjat in ziua nuntii?

Ce v-a deranjat in ziua nuntii? | Autor: pisu_miau

Link direct la acest mesaj

Dragi mirese,

Ma gandeam ca ar fi util daca fiecare ar spune ce anume a deranjat-o sau intristat-o in ziua nuntii (daca a existat un astfel de eveniment, bineinteles), pentru ca viitoarele miresici sa stie care sunt problemele cele mai frecvente si sa planifice din timp modul de a evita un astfel de obstacol.

Pisu_Miau
Mai am 3 zile
pana la nunta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Ca s-a terminat prea iute totul!!!
In rest, absolut nimic!!!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

La mine la nunta m-au enervat nasii cu care nu mai avem nici o legatura!Au avut pretentii de tot felul dar nu si-au facut datoria de nasi pana la capat!

Si un unchi s-a enervat ca pe cartonasele de masa la fiul sau si la sotia acestuia am trecut:Fam.neagu Mircea &.....(caci nu stiam cum o cheama).Scandal mare ca ce , nu puteam da telefon sa intrebam cum o cheama.....de-astea!M-am enervat rau!Dar nu i-am bagat in seama, mi-am spus pct de vedere si i-am lasat in plata lor!

Cam atat!
A fost super in rest!MINUNAT!NE-AM DISTRAT SI AM DANSAT SI NE-AM SIMTIT BINE DESI PROBLEME APAR!INEVITABIL!TREBUIE DOAR SA NU LE BAGI IN SEAMA PE MOMENT CACI ITI STRICI NUNTA!
VA PUP!
PISU_MIAU, CASA DE PIATRA si astept poze si impresii!
Ciao!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

ABSOLUT NIMIC!!!

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Soacra-mea!!!!!!!!!
Dar m-a enervat rau de tot, mi-a stricat tot cheful.
Rastul au fost doar detalii minore pe care nu le-am bagat in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pai sincera sa fiu, si eu m-as fi suparat daca as fi fost "..." pe un cartonas de masa ... trebuia sa treci Fam. X-ulescu si-atit sau sa intrebi, ca nu-i nici o rusine ...

Ce m-a suparat pe mine a fost ca a plouat, si nu prea ne pregatisem pt asta, asa ca ne-a cam dat peste cap pozele cu invitatii, a trebuit sa le facem in interior. Sa aveti o solutie de rezerva in caz de ploaie !

Pe urma m-au mai deranjat niste rude care se plingeau de zor ca muzica e prea tare, desi chiar nu era; plus o babuta care s-a trezit sa plece la inceput, din motive personale, si mirele a trebuit sa-l sune pe fi-su sa vina s-o ia o jumate de ora, pe mobilul lui si cind toata lumea il astepta la dans ...

si m-a deranjat faptul ca am uitat, tot din cauza ploii si a zapacelii generale, sa ne facem clasicele poze romantice, numai noi 2 ... asa ca acum am poze cu toata lumea, numai noi doi nu suntem decit intr-o poza intunecata si amarita :)

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

La noi la nunta a ploat, asa ca nu am apucat sa facem poze de grup sau la biserica, nici chiar poze romantice asa cum le numeste bogdana.
M-au enervat lautarii care nu vroiau se se mai dea jos de pe scena.

Iar Cireasa de pe tort, asa ca vor rog sa fiti super atente la asta:

Restaurantul A FURAT in draci!! Dimineta, cineva (nasul de botez al sotului meu) cauta o punga si cautand de zor pe terasa gaseste un sac printre brazi, cand se uita in sac zeci de sticle de vin, suc, sampanie etc de la noi- stiu ca erau de la noi caci totul la nunta a fost etichetat cu numele noastre. Enervat s-a pus pe cautat peste tot prin restaurant: a mai gasit saci cu sticle, sticle si baxuri ascunse etc.
A fost f. urat ce au facut cei de la restaurant, nu ma asteptam la asta, dar mai exista si porci pe lumea asta. E vorba de restaurantul Casa Alba sa stiti, sa spuneti la toata lumea sa stea cat mai departe de ei!

In rest ne-am distrat cum nu ne-am distrat in viata noastra. Si nici una din problemele de mai sus nu ne-a stricat cheful si distractia!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

un singur lucru, ca in rest am avut grija de toate sa fie impecabile, am controlat inclusiv sa vedem daca fiece balon sau floare e la locul lui/ei
cine sunt ospatarii, etc...........tot - tot,cu mare precizie

si cu toate astea nashii au fost extrem de comozi (ca sa fiu delicata in exprimare)
si nu au venit sa ma ia de acasa,
sotzul era dupa tort
asa ca m-a dus tata la biserica unde cum am ajuns
m-am luat de toata lumea - 5 minute de sapuneala obligatorii

dupi cari a inceput frumosul eveniment
fara alte aventuri pana la final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Credeti ca totul poate fi perfect...?
La noi la cununia civila unchiul sotului a plecat imediat ce am ajuns la sala...motivul?Ca draga doamne nu au venit unchiul si matusa mea sa il salute...da ce elk avea oase in burta..trebuia sa se ridice si sa vina la masa..nu??

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-am zgircit si n-am luat un profesionist sa filmeze momentele importante ale nuntii. Noi avem camera si ne-am gindit ca o sa fie cineva sa ne filmeze. Mare greseala! Camera a circulat pe la unul si pe la altul, total ageamii, asa ca nu am o caseta de la nunta care sa-mi faca placere cind o vad.
Ca practic cu asta ramai, amintiri, fotografii, caseta...Totul se intimpla asa repde si din cauza emotiilor nu apuci sa fii atenta la detalii, sa ti le aduci aminte, sa gusti cu adevarat tot evenimentul.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

m-am suparat pe sora mea, ca a venit tarziu. cand a ajuns ea la mine acasa, deja sotul meu era venit.
alta perosana care m-a enervat la culme a fost socrul meu, ca tot ne-a zorit sa mergem la restaurant sa primim invitatii. si asa nu am avut cand sa facem poze romantice. asta a fost la nunta de la Bucuresti.
la nunta de la Tg. Mures a fost totul foarte bine. am facut si pozele romantice.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput