pentru cele maritate...
Intreb si eu...voi cum le spuneti soacrelor?
mama? pe nume?
Raspunsuri
rodicaosoian spune:
eu o strig la fel ca si sotul meu,mama dar la socrum meu este mai complicat,sotul il striga pe nume si eu nu pot sa-l strig tot asa si uite 5 ani de zile am evitat sa-i zic pe nume
,acum ca este bunic ii
zic si eu bunicul
mcm spune:
Eu nu pot sa-i zic mama, nici pe nume asa ca-i zic doamna X-sulescu folosind numele de familie.
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
Laura Takacs spune:
am crezut ca-s singura care care nu zice nici cum soacrei...si eu tot bunica zic, daca nu am incotro
oana69us spune:
Mie mi se pare putin cam deplasat sa o numesc pe soacra "mama", pentru ca eu am mama....Eu as vrea sa-i spun pe nume...dar nik nu se pune problema, ca au niste conceptii invechiteeeee
MRL spune:
Inainte sa ma marit (i-am cunoscut parintii sotului din timpul studentiei) si atunci le spuneam d-le X si d-na X. Imediat dupa casatorie mama mea mi-a spus sa imi respect socrii ca pe proprii mei parinti si asa am facut. Mi-a fost foarte usor sa le spun "mama" si "tata". DAR am avut norocul sa am niste socrii de MILIOANE pentru care sunt invidiata de colegi si prieteni. Si ei ma respecta si sunt sigura ca ma iubesc la fel ca pe baiatul lor pentru ca niciodata nu am simtit ca ar face diferenta intre noi cu ceva, am simtit ca sunt primita de ei inca de cand eram prietena cu sotul. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru norocul pe care mi l-a data sa am o familie minunata.
pupicei dulci
delsim spune:
Nu le zic in nici un fel deocamdata.Incerc sa evit sa le spun cumva, ma adresez direct.E cam aiurea sa le spun dna si dl cutarescu dupa atatia ani, dar nici mama si tata nu-mi vine sa le zic.Cred ca m-as ineca cu cuvintele in gat.Asa ca nu am ajuns inca la o formula favorabila de ambele parti.Ma gandeam la o formula pe care o foloseam cand eram mica:" mama lui Alex, ce mai faceti?" , "tata lui Alex , cum e vremea pe la voi?"![]()
aschiutza spune:
Eu le spun pe numele de botez. Ei au oferit varianta asta si au cerut sa ii tutuiesc, ca altfel eu nu i-as fi scos din dumneavoastra...
Eu zic daca ei nu spun nimica, de genul "spune-mi mama" sau "spune-mi pe nume", sa vorbesti incontinuare cu dumneavoastra.
-------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
Alina spune:
quote:
Originally posted by aschiutza
Eu le spun pe numele de botez. Ei au oferit varianta asta si au cerut sa ii tutuiesc, ca altfel eu nu i-as fi scos din dumneavoastra...
-------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
Si la noi la fel.Le zic pe nume ca asa vor,asa le zic si copiii lor,toate rudele.
Mai scap si cite un "dvs" dar de fiecare data ma corecteaza cu "tu".
Pe aici asa vad in toate familiile,cei tineri spun pe nume celor batrini(din familie).Sotul meu le zice pe nume la tot alaiul de unchi si matusi,mereu imi zice ca asa tre sa le zic si eu dar...nu-mi vine...am noroc ca ne vedem rar cu ei
Alina
cornelia_laura spune:
Eu de cand am nascut le spun "mamaie" si "tataie" si e mult mai usor asa.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
Valenka spune:
Eu nu spun nicicum.Mi-a dat voie sa-i zic mama, dar zau ca nu pot...
Probabil o sa-i zic bunica ca si