site'uri cu imagini

site'uri cu imagini | Autor: cinta

Link direct la acest mesaj

am tot cautat pe google dar doar tot felul de site'uri ciudate care doar folosesc "photos" sau "image" sau "pictures" sau "gallery" printre cuvintele cheie pt a atrage cat mai mutl trafic.

am de finalizat 2 prezentari:
- una bucata prezentare despre Romania
- una bucata business plan

pt a fi mai sugestiva, as vrea sa pun si ceva imagini de calitate. credeam ca am tot ce imi trebuie, insa am cosntatat cu stupoare ca majoritatea imaginilor isi [ierd claritatea cand le maresc in pagina.

Deci, va rog, daca cunoasteti adrese de site cu imagini despre Romania si site'uri generale cu photo si imagini pe diverse categorii, sa le postati aici!

Va multumesc!

cinta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Nu stiu daca am inteles bine. Asta-i ce cauti?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55704

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

multumesc, ML!

asta cautam pt prezentarea despre Romania.

stiu insa ca sunt site'uri gen CORBES care se ocupa cu comercializarea de drepturi de utilizare in scopuri comerciale de imagini si fotografii. Aceste site'uri au un numar f mare de imagini si acopera o paleta larga de categorii, gen: business, technology, leadership, team, etc

daca stii vreun astfel de site, te rog sa imi dai de stire.

multumesc inca o data

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

ooof... nu gasesc nicaieri pe net o poza de calitate cu Casa Poporului pe care sa o folosesc in prezentare.

am incercat pe google de am innebunit. la prima vedere pozele sunt ok. insa odata puse pe slide si marite devin f neclare si nu le pot folosi.

va rooog mult de tot: daca aveti poze cu casa poporului sau stiti un site de unde sa pot lua asa ceva sa ma ajutati!

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poti sa cauti pe google, dar vezi acolo sus la search unde scrii "casa poporului" clicaie pe "images" ca sa iti dea numai imagini. Am vazut cate ceva dar tu stii mai bine care iti e de folos.
Si mai poti sa mai cauti la webshots, trebuie sa fie cate ceva pus de alti utilizatori.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Da-mi adresa ta de email (pe PM sau pe email) si iti trimit eu Casa Poporului fotografiata de mine pe zi si pe noapte. Poti sa le tiparesti si A4... (daca treci autorul )
Daca mai vrei si altceva, scrie, poate avem pe stoc...

Mergi la inceput

Nu ai mai zis nimic, nici ca ai gasit nici ca nu...
Sper ca te-ai rezolvat intre timp.
Oricum, daca te mai intereseaza, uite aici cateva exemple de poze ale Casei Poporului inregistrate de mine:
http://community.webshots.com/album/470370106oEuznN
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Off topic:
Mihai, esti fotograf de profesie sau e doar un hobby? Ai niste poze excelente si talent!

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Mersi
Sunt amator, dar unul patruns tare de fotografie si incerc sa invat si sa aflu cat mai multe. Pentru poza de noapte de la Casa Poporului am facut o mica excursie in mod special cu aparatura dupa mine.
Numai bine,

quote:
Originally posted by adi2003

Off topic:
, esti fotograf de profesie sau e doar un hobby? Ai niste poze excelente si talent!

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Bafta in continuare si sa ne mai arati si noua din pozele tale. Peisaje ai?Mie, pe langa flori, imi plac la nebunie fotografiile, doar ca nu am aparatura si nici cunostinte pe masura dorintelor.
Dar urmaresc cu placere si interes fotografii facute de altii. Fotografiez si eu in continuare tot ce prind, dar acestea sunt doar mici amintiri. Atat.

Simina

Mergi la inceput

Am si peisaje o gramada si flori si altele, dar nu prea am timp sa le pun pe net. Daca vrei, spune-mi adresa ta de email si iti trimit si tie.
Si mie imi plac mult pozele si urmaresc ceea ce posteaza altii pe site-uri specializate.

Mergi la inceput