da din cap de placere sau este o problema...
Buna.Am un baietel de un an si 2 luni care de cateva zile da din cap stanga dreapta si mai se si loveste cu ceafa de perete sau usa.La inceput m-a distrat dar acum parca se intampla mai des.Sa fie oare o noua descoperire a lui si sa ii placa senzatia de ameteala.Sau sa ma ingrijorez si sa merg la un control cu el?Dragi parinti daca ati patit-o, bombardati-ma cu sfaturi.
Multumesc!
Iuliana &
Rares (12iunie)
Raspunsuri
ana_a spune:
Buna!
Stefan, care are aproape un anisor da si el din cap stanga, dreapta, mai nou se pune in genunchi si da din cap in fata si in spate, il roteste intoate partie...si face acest lucru de vreo 2-3 luni.La inceput si eu m-am cam speriat de treaba asta, dar stiind ca am un copil sanatos...am zis ca se joaca, si asa si face, daca ii atrag atentia sau ii spun sa nu mai faca face si mai tare, se distreaza si asteapta sa vada ce reactie mai am.Isi mai da cu capul de perete sau de dulap, se intinde pe gresie si face la fel... ii place noua descoperire...
Eu zic sa nu te necajesti, sa-l ignori si la un moment dat se va plictisi.
Stefan da din cap si se loveste cu capul de usa sau de perete daca nu il las sa faca ce vrea el...si eu deja am inceput sa-l ignor pentru ca altfel nu se mai poate......
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
oana cretu spune:
Stai linistita, ca nu e nimic grav. Si surorile mele mai mici au facut asa pana la cativa anisori, eu cred ca le face placere sa se balangane sau sa dea din cap.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi
cornelia_laura spune:
Eduard a inceput sa dea din cap de la 6 luni. Intai nu m-am alarmat dar in timp ajunsese sa faca asta foarte des. Asa ca m-am dus cu el la un neurolog fff bun care de cum am intrat pe usa mi-a spus ca nu are nimic copilul ca asta e joaca pt ei sau in felul asta se elibereaza de stres. Dupa inca vreo spatamana a renuntat singur la obiceiul asta(dar a durat cu totul vreo 4 luni)
Eu zic sa stai linistita dar daca vrei sa te convingi pot sa-ti dar nr dr neurolog(500.000 consultatia).
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
aurelia1278 spune:
Si fi-mea da din cap in toate partile, iar cand e obosita de nu-i mai convine nimic isi da palme in cap cu amandoua manutzele.
Aura
mitu-pitu spune:
Fetita mea acum 1 an si 9 luni face asa de la 6 luni.Daca vrei mai multe detalii da cautare pe subiectele postate de mine MITU-PITU SI VEI GASI MAI MUILTE RASPUNSURI.
patou spune:
al meu baietel pe la 1 an mergea in 4 labe si se dadea cu capul de pereti, pana il luam de acolo. ii placea teribil cum suna (a gol, peretele, nu capul
)si radea in hohote. Acum ma bucur ca i-a trecut.Eu inclin sa cred ca e vorba de o noua descoperire.
"il est plus facile de dissocier un atome, que de se débarrasser d'un préjugé"