menstruatia si alaptarea

menstruatia si alaptarea | Autor: ixxi

Link direct la acest mesaj

dragele mele, va rog un sfat....
peste 2 zile fata mea implineste 6 luni, eu o alaptez si in prezent. i/am introdes fructe dimineata si dupa amiaza, dar ea cere san si la mesele alea, iar mie nu mia venit menstruatia.

medicul meu mi/a spus ca oricand pana la 6 luni poate sa vine, dar iata ca am 6 luni si nimic.

la voi cum a fost?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Sa-ti traiasca fetita!

eu am alaptat pana la 8 luni, menstra mi-a venit cand avea fetita 6 luni, dar stiu cazuri cand a intarziat lz 10-12 luni.

dar de ce esti asa nerabdatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ohoho, astazi mi-a venit prima data ciclul dupa ce am nascut! Vladut are un an si 3 luni si inca il alaptez. Poate veni oricand. Unde-i graba?

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

La mine a fost cand a facut puiul 6 luni. Il alaptez si acum (a facut deja 10).

Preferam sa mai dureze... ca asa bine a fost fara...

Cunosc pe cineva careia nu i-a venit pana nu la 1 an jumate al copilului, cu alaptat exclusiv. Depinde de fiecare...

E cert, ca nu prea ai mana pe situatie si un bb2 poate apare oricand, dar cu grija si protectie va fi OK.

Pupici de la noi.

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu

Frantzujii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Intreb si io ca celelalte:de ce atata graba?Bucura-te cat inca nu au venit "musafirii de la Lacul Rosu" de libertatea de a nu-i mai duce grija...In rest,trebsoara asta apare in functie de fiecare organism in parte si nu e musai sa fie de doua ori la fel.vorbesc din exerienta:dupa ce l-am intarcat pe Alex ,la 11 luni si jumatate,mi-a venit ciclu.La Luana mi-a venit ciclu la 4 luni dupa ce am nascut-o si am alaptat copila pana cand a implinit 1 an si 3 luni....
Sa fiti sanatosi !

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micumirela spune:

Saltare!Da...chiar...de ce atat graba...mie mi-a venit la doua luni dupa ce am renuntat complet la alaptat....eu l-am alaptat p primul...alexutzu doar 2 luni..si pe al doilea 4 luni....deci nu-i nici o graba....numai daca nu vrei sa faci alt copil...
poopici...si nu-ti mai fa griji

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

LA BB1 mi-a venit la 11 luni, l-am alAPtat pna la 1 an si 2 luni.
acum, la bb2 are 1 an si 1 luna si nu mi-a venit inca, stau calma, ca asa bine e fara.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

din cite spun medicii,atita timp cit el suge regulat menstruatia nu va aparea prea repede si tu ai spus ca el vrea sin chiar si la mesele solide deci este foarte normal,stai linistita ca vei avea timp sa te saturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu am alaptat un an si jumatate, iar ciclul mi-a venit cand avea bebe un an si doua luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Depinde de organism la baiat mi-a venit la 2 luni si l-am alaptat sase si la fata acum o alaptez exclusiv si mi-a venit la trei luni.
Da' sa stii ca nu ii duceam dorul deloc, ce n-as fi dat sa mai intarzzziee si el un pic.

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput