Luna de miere? (2)

Luna de miere? (2) | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43398" target="_blank">Luna de miere (1)

Freia si Alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Pentru anamariame

Poate iti va fi de folos cu unele informatii link-ul de mai jos. Barcelona este un oras superb si cred ca este potrivit pentru luna de miere. Ai si Marea Mediterana alaturi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51045" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51045

Numai bine!
Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

PENTRU anamariame

Dc vrei informatii si detalii contacteaza agentia Happy Tour.Prin ea gasesti oferte bune la preturi ok.Raluca Timaru de acolo e o scumpa!
Vezi telefoanele la Luna de miere(1).
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Alyna si Steluta, va multumesc mult pentru raspunsuri. Incep sa ma documentez acum!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

anamariame> Barcelona este o alegere super!L-am vizitat acum cativa ani si m-a impresionat foarte tare, din pacate atunci nu il cunosteam pe sotul meu si l-am vazut cu parintii mei, dar este un oras foarte romantic. Mi-ar fi placut sa mergem aici in luna de miere, dar fiindca sotului meu nu ii place Spania si spaniolii;) am ales Egipt. Iti doresc sa ai parte de cea mai frumoasa luna de miere!

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Olguttza,inca nu ai venit din luna de miere?Astept sa-mi povestesti cum a fost acolo si cum ati trecut prin vama.Sa ma cauti,te rog.pupici

Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am pus si eu poze din luna de miere!
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Eu as vrea sa plec o saptamana in Grecia in luna de miere. Credeti ca e o idee buna? Voi unde mergeti?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ellamiss

Olguttza,inca nu ai venit din luna de miere?Astept sa-mi povestesti cum a fost acolo si cum ati trecut prin vama.Sa ma cauti,te rog.pupici

Ba am venit!! Vineri dimineatza!
A fost...excelent!! S-o iau de la-nceput: s-a plecat la ora 16:45 din bucuresti, la 8:30 dimineatza eram la vila in grecia! Prin vami am trecut ca gasca prin apa . Maxim o ora in fiecare...Nimeni nu ne-a cautat in bagaje, nici macar la fatza noastra nu s-a uitat nimenea! S-au facut opriri pe traseu cam din 2 in 2 ore...pentru ca, altfel, am fi ajuns prea devreme in paralia, in conditiile in care cazarile se fac in jurul orei 13:00....Deci, am ajuns, ne-am lasat bagajele intr-o camera care, ulterior, a fost incuiata, si-am plecat prin statziune. Paralia e un fel de eforie nord, plina de romani, unde nu trebuie sa stii vreo limba straina. Taverne cu zecile, unde se poate manca bine si, relativ, ieftin. Adica, o masa sanatoasa, pentru 2 persoane, cu tot cu bere, in jurul a 15 euro. Evident, se poate manca si mai scump. Nicaieri nu vedeai o hartie pe jos, plaja super curata, desi cam ingusta fatza de cum stim litoralu' nostru. Ce n-o sa va convina: cazarea la 5 ore dupa ce ajungeti, faptul ca pe toata perioada sejurului nu vi se face curat in camere si nici nu vi se va schimba lenjeria - in schimb, aveti in camera mop, matura si farash -, si, mai ales, ca, desi va asteptati poate la 7 nopti de cazare (ca noi asa stiam ), sunt doar 6 nopti, iar excursia la salonic, care zice-se ca e inclusa-n pretz, e un tur de orash si nu depaseste 2 ore. Oricum, la cat eram noi de obositi, nici nu ne trebuia mai mult. Ceea ce merita insa toti banii, sunt excursiile optzionale care se organizeaza acolo! Skiatosul, manastirile de la meteora, olimpul, seara greceasca au fost toate ceva de vis!! Peisaje, locuri, oameni...cum nu vezi in fiecare zi! Pentru cineva ca mine, care a fost la prima iesire din tara, este o experientza de neuitat! Drumul de intoarcere a fost mai scurt ca la dus, pentru ca au fost doar 2 opriri pe langa cele din vami. S-a plecat la ora 18:00 din paralia (desi camerele se elibereaza la ora 8:30 - adica o zi de haladuit si de plaja), la 19:00 am ajuns in salonic, la 21:15 am plecat spre romania, iar la ora 9:30 dimineatza eram fix de unde plecasem cu 9 zile in urma...
Frumos....dar scurt!
Sper ca saptamana viitoare sa am si pozele.

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Olgutza , cat a costat sejurul vostru in Greece ? Daca nu sunt indiscreta...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor si eu plec tot in grecia in luna de miere de fapt 10 zile si am platit avans zilele trecute pe noi ne costa 24mil pt amandoi transport cu autocarul
mergem in insula platamonas hotel 3*niko paradise
olguttza m-ar interesa sa stiu de la tine cam cati bani mai cheltui pe acolo adik sa stiu cat de cat
am o prietena care tocmai s-a intors din rhodos si a zis ca totu-i foarte scump si ca ea singura a mai cheltuit inca 1000euro si avea inclus mic dejun

nunta
noi doi

Mergi la inceput