Pergotime si sarcina

M-am gindit sa scriu despre acest medicament Pergotime ,cu speranta ca asa cum m-a ajuat pe mine ,poate ajuta si pe altele.
Dupa 1an si jumatate de incercari nereusite de a ramine gravida,mi-a trebuit doar o luna de tratament cu Pergotime ca minunea sa se intimple.
Problema mea a fost ca nu aveam ovulatie,iar Pergotime stimuleaza ovulatia.
Pergotime se ia o luna da,una pauza si se iau cite 2 pastilute pe zi timp de 5zile, din a 4-a sau a5-a zi de ciclu.
Celor care aveti aceeasi problema ca mine,lipsa ovulatiei,si vreti sa incercati acest tratament, va doresc din tot sufletul sa aveti acelasi rezultat ca si mine.
Eu mi-am pus multe sperante in pergotime ,mai ales ca din octombrie,toamna aceasta, trebuia sa incep tratamente mult mai serioase(insemninare,etc) ,in caz ca pergotime nu avea rezultat si eram destul de stresata cu gindul la asa ceva.
Va
pe toate si mult noroc!
Raspunsuri
cornelia1172 spune:
am citit pe net ca este de fapt clomifene, care este substanta din clostylbegyt(nu stiu daca am scris bine)
din cate stiu acest medicament este foarte folosit de noi toate la un moment dat
romaniaau spune:
Pergotime este denumirea comerciala din tarile nordice a Clostibegytului din Romania.
Se administreaza in aceeasi doza si sub monitorizare. Stimuleaza ovulatia, inhiba productia de estrogen, iar in timpul tratamentului se formeaza pina la 5 foliculi, in loc de 1.
Tratamentul se prescrie in urma dozarilor hormonale, atit celor care nu au deloc ovulatie, dar si celor cu ovulatie spontana, cu scopul de a mari sansele de a ramine insaricnata.
Tratamentul se incepe cu o pastila de zi, 5 zile pe luna, maxim doua luni consecutiv. Se face monitorizare pentru a verifica starea endometrului si numarul/marimea foliculilor. Daca nu se formeaza nici un folicul, se mareste doza la 2 pastile pe zi.
Eu am facut doua serii de tratament cu Pergotime, in situatia in care am ovulatie spontana, iar toate analizele mele si ale sotului sint bune. In prima serie mi s-a dat cite o pastila pe zi, din ziua a 5-a pina in ziua a 9-a a ciclului, apoi eco si Pregnyl 5000 in ziua 12, prestat in zilele 14,15,16,17.
A doua serie am facut-o la recomandarea altui medic, care mi-a dat sa iau doua luni la rind cite 2 pastile de Pergotime pe zi, in aceeasi perioada, dar fara eco si Pregnyl. Dupa doua luni am facut un chist de 4cm. Am oprit tratamentul si am facut o luna tratament naturist. Dupa o luna disparuse chistul.
Peste o luna incep procedura pentru FIV.
Rog fetele din Scandinavia, eventual din Suedia, care au facut FIV sa imi dea citeva amanunte, cit dureaza procedura, daca trebuie mers de multe ori la clinica in timpul tratamentului, cit costa procedura si tratamentul, daca stau in alt oras decit cel in care se afla clinica se poate sa faci injectiile in locul unde locuiesti, cit timp au stat acasa dupa embriotransfer si alte lucruri care cred ele de cuviinta ca ar trebui stiute.
Va multumesc frumos si va rog sa acordati mare atentie monitorizarii in timpul administrarii Pergotyme-lui.