Va rog sa-mi recomandati un bijutier care sa lucreze frumos si la un pret rezonabil. Avem niste bijuterii rupte si vrem sa ne facem verighete.
Luminita
39+ cu Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
Eu stiam unul in Bucuresti prin Militari care dadeai aur la schimb si ceva bani si iti luai unele noi.eu asa am facut si mi-am luat o bratara draguta pt kre am dat niste inele vechi si urate.
pe lipscani sunt foarte multe bijuterii unde poti da aur la schimb + niste bani si iti da pe loc alta bijuterie
http://community.webshots.com/user/simonabb
Am inteles. Am sa ma duc sa caut.
Luminita
39+ cu Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
Mai ales ca pe Lipscani am vindut tot aurul pe care-l aveam cind am fost si noi mai strimtorati! Si erau niste bijuterii f.f. frumoase! De 21 si de 24 K, pe care mi le-a achizitionat la pretul de 18 K...
De fapt, nu chiar tot aurul l-am dat, mai am ineluse de la ai mei parinti si lantisor de la sotul meu! Si verighetele...
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities