cum sa afli ce simti
![](images/user_woman.png)
vad aici multe femei cu probleme mult mai grave, de-a dreptul dramatice, si mi-e putintel rusine sa intreb si eu ceva ... cum imi pot da seama de sentimentele mele fata de omul de langa mine? traversam o perioada grea, fara sa intru in detalii plicticoase, locuiam impreuna, dar de curand eu m-am mutat separat, in chirie, crezand ca totul s-a terminat.(el a fost plecat o vreme). cu toate astea, cand s-a intors, el a spus ca faptul ca m-am mutat ne poate ajuta la un nou inceput, sa o luam de la zero...si eu nu stiu daca mai vreau, pur si simplu nu imi dau seama ce e in capul/inima mea, si nu stiu ce sa fac sa aflu cat mai repede. aveti vreun sfat, vreo metoda de auto-diagnosticare in materie de sentimente?
Raspunsuri
adrienne12 spune:
Draga mea, cel putin in occident metoda de a sta separati o vreme ca sa se limpezeasca sentimentele e f. comuna asa incit eu cred ca ai procedat bine. Mai asteapta si o sa-ti ti se limpezeasca si ale tale.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ramba spune:
Am o sugestie, poate te mai luminezi un pic:
imagineaza-ti-l pe el cu o alta femeie... ce simti?
imagineaza-te cu el peste 15 ani... ce vezi?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
quote:
Initial creeata de dpop
nu stiu ce sa fac sa aflu cat mai repede. aveti vreun sfat, vreo metoda de auto-diagnosticare in materie de sentimente?
Ce ai simti daca(Doamne fereste) ai fi nuntata ca a murit intr-un accident? Ce sentimente ai avea: ca pt. un strain, un fost prieten(iubit) sau ca pt. jumatatea ta?
Poate raspunsul la aceasta intrebare te va ajuta.
idei nunta
KSorana spune:
quote:
Initial creeata de dpop
.eu nu stiu daca mai vreau, pur si simplu nu imi dau seama ce e in capul/inima mea,
.
.
Daca tu simti ca nu mai vrei sa locuiti impreuna ,"this is the answer".
De cind te-ai mutat i-ai simtit lipsa?
KSorana spune:
M-am uitat la un alt subiect de aici si am dat de un raspuns de al tau .Nu stiu daca era vorba despre prietenul tau dar daca e asa inseamna ca decizia mutatului singura intr-un alt apartament e cea corecta.
Asta e parerea mea.
dpop spune:
e ciudat, pentru ca trec prin perioade diferite, in care mi se pare ca nu mai vreau, ca nu mai simt nimic, vreau ceva nou... si altele in care mi-e asa drag, si parca se topeste ceva in inimioara :)
cat despre imaginatul cu alta, nu cred ca functioneaza din varii motive: de ex cand fosti prieteni de-ai mei s-a casatorit sau cuplat cu altele, desi eu am fost cea care i-a parasit, tot m-a "ros" asa, un pic, la creieras... iar imaginandu-mi ca pateste ceva, hmm, cred ca fata de oricine mai apropiat care ar avea un accident, o boala etc ai avea griji, mila, sau alte sentimente asemanatoare. in plus, eu de felul meu sunt mai imuna la genul acesta de intamplari, nu-mi prea genereaza reactii. si dupa cum spuneam m-am mutat, dar inca nu am petrecut nici o noapte acolo, mi-e greu si sa chiar plec... acum este pe tava o re-incercare, de data asta de la zero ... din experientele voastre, "luatul de la zero" functioneaza?
alyah spune:
daca ai ajuns deja la concluzia mutatului si ai si facut-o nu cred ca sentimentele tale mai pot reveni... sau cine stie?? eu m-am indragostit a doua oara de aceiasi persoana, desi ajunsesem la capatul rabdarii si voiam sa scap cat mai repede din stramtoarea care mi se parea relatia cu el... datele problemei s-au skimbat si s-a reaprins flacara, acum cred k se intampla a treia oara... deci...
dar dc lucrurile nu se skimba total, renuntza...
P.S. te inteleg perfect k si eu trec deseori prin sentimente de astea contradictorii... daca vrei sa vb mai multe... te astept cu PM
--------------------------------------
fericirea nu este sa ai ce-ti doresti, ci sa doresti ceea ce ai
Mi-Ka spune:
Ai facut bine ca te-ai mutat sa-ti limpezesti gandurile. In continuare timpul le rezolva pe toate. Aveti rabdare amandoi.Dar totusi nu ne-ai spus cat timp ati stat impreuna si daca aveati ganduri de casatorie.
Mi-ka
dara spune:
Buna Diana!
Uite iti raspund si eu pentru ca am trecut prin ceva asemanator... A fost un moment in relatia noastra, inainte cu un an si ceva sa ne casatorim, dupa doi ani si ceva de cand eram impreuna, cand, daca nu m-as fi mutat de la el, relatia noastra s-ar fi terminat. Am avut de-a lungul relatiei multe momente in care aveam sentimente contradictorii, cand nu stiam ce sa fac, cand mi se parea ca ma sufoc daca mai raman cu el. Pe de alta parte, imediat ma apuca asa o duiosie-el era parte din mine nu puteam sa-l las... Pana la urma ne-am casatorit, avem o fetita superba, framantarile acelea au disparut-uneori apar altele, de alt fel... C'est la vie...
Mutarea ta chiar o sa iti limpezeasca gandurile, ai sa vezi!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"