Imi curg sanii
Fetelor ce stiti despre sanii care curg? Stiti vorba aia "toate belele in c.... babii mele":))))
Eu nici acum nu am terminat cu sarcina aceea extrauterina. Pentru eliminare sunt mai multe metode si sarcina era destul de mica si n-aveam sangerari sau dureri si imi era cam frica de laparoscopie am ales injectia cu methorexate care are efect mai lent.
Analize de sange din trei in trei zile si de fiecare data ma intrebau ce simptome am, crampe, balonari, sange etc si ma intrebau si daca imi curg sanii. N-am avut nimic pana acum doua zile. Beta a scazut acolo lent in legea lui si de duminica tot am crampe si a inceput sa curga nitel sange si azi la un moment dat am observat ca am patute mici pe tricou in dreptul sanilor. Initial am crezut ca poate e de la apa ca eram pe la bucatarie dar pe urma am strans nitel de san si a iesit putin lichid albicios. Ce credeti ca este?
Maine sun la doctor sa intreb da' sunt ingrijorata ca nu stiu ce este si ma gandeam ca poate stiti voi.
Uf, ca nu se mai termina odata, mai bine alegeam operatia ca scapam mai repede si cred ca nici nu eram obligata sa iau o pauza timp de doua luni ca acum. Ei zic ca daca raman prea curand (de parca pocnesc din degete si raman insarcinata) cresc sansele de extrauterina sau copil cu defecte din cauza methotrexatului. Vineri tot ma duc la analize de sange, chiar daca am inceput sa sangerez si beta continua sa scada.
va pup
, ziceti-mi daca stiti despre sanii curgaciosi:))
Oana_B
Raspunsuri
conchita spune:
Oana, acum aud ce ti s-a intamplat! :(( imi pare super rau, ai grija de tine. curgerea sanilor o sa se opreasca de la sine, nu te speria...
cu operatia ai fi avut de tras alte belele, si ai fi avut restrictie tot 2 luni, dar ai fi ramas cu cicatrice, plus durere in locul ala pe toata viata -la vreme ploiasa, la ciclu, la ridicat greutati etc. zic si eu, sa te incurajez sa gandesti pozitiv. altfel,in cazuri dintr-astea nu e bine in nici un fel, din pacate...
numai bine. 
ANDREEABANICA spune:
Sanii isi faceau datoria saracii...e colostru,o sa treaca...tre sa-si dea seama organismul ca nu mai e insarcinat.
Imi pare nespus de rau pentru experienta ta
.
,numai bine.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Laura Ioana spune:
Nu stiam ca se poate scapa de extrauterina fara operatie! Eu am facut laparo si am ramas fara o trompa
Laura
7+
Puiutul meu
andicu spune:
Oana,imi pare rau ptr ce ti s-a intamplat!n-am stiut ca ai patit-o si tu! si eu inca ma refac dupa a2a extrauterina,facuta prin laparo;de fapt,la taieturi si dupa operatie m-am refacut foarte repede,acum o trag de vreo luna si mai bine cu sangerarile
!am aflat ca si prin laparo se reface endometrul mai greu decatr prin operatia clasica. Sanii inca sunt sensibili si mariti dupa atata timp,dar nu mi-au curs. De vreo cateva zile la mine doar mai picura din cand in cand,si ma tot gandesc daca sa mai intreb dr o data daca-i normal sau nu ?!
Eu beau ceai de cretisoara,si poti s-o faci si tu! e foarte bun,te curata mai repede si calmeaza zona;
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
asi spune:
Probabil ca inca ai prolactina crescuta datorita sarcinii.Cred ca va trece de la sine.Se poate face tratament cu brocriptina sau dostinex.
Imi pare tare rau !
Sanatate!
Familia mea
valentinag spune:
Asa cum a zis si asi,este din cauza prolactinei marite.Imi pare rau pentru ce s-a intimplat,eu una nu stiam ce ai patit....
Sanatate maxima
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Denisam spune:
Oana, sanatate multa, eu cred ca e de la prolactina pt ca colostru se formeaza in saptamina 12-14.
Ai grija de tine si ramai optimista!
Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Oana_B spune:
Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri
Mi-a dat prin cap ca ar fi lapte dar ma intrebam de ce abia acum si citisem si ceva despre prolactina o sa aprofundez chestiunea.
Andicu, Vale am scris cu ceva timp in urma la un alt subiect n-am facut altul separat, poate nu erati prin zona cand ma vaitam:))
O sa sun si la doctor sa vad ce-mi zic...parca si vad raspunsul:"nu-ti face griji e normal":))) fara sa dea amanunte...atunci de ce oare m-au tot intrebat de fiecare data daca imi curg sanii:)))
Pupaturi multe
Oana_B