Vergeturi rosii

Vergeturi rosii | Autor: claujro

Link direct la acest mesaj

De curand am facut pe picioare niste vergeturi rosii, multe si urate. Am mai avut si pana acum dar dintr-acelea albe, rosii niciodata.

Mai dispar astea? Si daca da, cum? Cine a mai avut asa ceva cum le-a "tratat"?

Multumesc mult de ajutor.

Claudia, Matei (15.12.2003) si bb din burtica +35 saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

O sa se faca albe...asa sunt vergeturile "proaspete",rosii...si eu am patit-o tot cand eram gravida,acum nici nu se mai vad...nu le-am tratat nici cum fiindca toate tratamentele folosite de-alungul timpului s-au dovedit inutile...la mine au inceput sa dispara cand am inceput sa slabesc...dar iti trebuie multa miscare,altfel pielea o sa aiba un aspect flasc.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc pentru raspuns, Andreea.

Cam rau ca se vor face albe, astea albe sunt vizibile, nu se bronzeaza nici la mare si intr-adevar nu mai dispar cu nimic....deh... 2 copii cer sacrificii.

Pupici!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara din burtica +35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Claujro vergeturile sunt o problema a sarcinii si eu am fakut pe sani pe burta, indiferent cate creme am folosit ..... depinde de elasticitatea pielii. in timp o sa se albeasca, nu cred ca trec cu nimik ......poate doar chirurgical, sunt multe creme pentru vergeturi, dar nu am auzit pe cineva pana acum sa fi dat rezultate.
alina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Din pacate! Si nu am decat 30 de ani, ma gandesc cu groaza cum o sa ma mai duc la mare!!!

Dar, repet, 2 copii cer sacrificii si nu imi pare rau, poate o sa imi revin cat decat si cu kilogramele, dupa.

Multumesc, Alina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

si eu am facut pe burta multe si-s urite... speram sa fie vre-un remediu, dar se pare ca in slabit si sport ar fi singura speranta.

M 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Din pacate! Si nu am decat 30 de ani, ma gandesc cu groaza cum o sa ma mai duc la mare!!!

Dar, repet, 2 copii cer sacrificii si nu imi pare rau, poate o sa imi revin cat decat si cu kilogramele, dupa.

Multumesc, Alina!

eu am 21...si din cauza curei de slabire mi-au aparut pe burta si pe spate..mi s-au mai dus cu crema de la Avon..nu toate dar macar am mai eliminat din ele!!!

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Poate gasesti o crema sa le mai atenueze, fiindca dupa ce se albesc nu mai ai nici o sansa!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Exista de la Vichy o crema special pentru vergeturi de sarcina, pe mine m-a ajutat enorm.

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am citit prin diverse locuri ca ar ajuta masajul cu zat de cafea. De fapt, multe creme pt. anticelulita si antivergeturi contin cofeina, care activeaza circulatia locala in piele si creste astfel aportul de sange cu elemente nutritive, care ar putea repara oarecum ce s-a distrus.

Problema o constituie fibrele de colagen si elastina ale pielii, daca sunt de calitate mai proasta (mostenire de familie), nu avem ce face...

Si aplicatiile locale de comprese imbibate in infuzie de iedera pot ajuta, atat pt. vergeturi, cat si pt. celulita.

Asa ca, fetelor, dimineata, dupa cafeluta, poftiti la dus cu ceasca in mana, iar apoi faceti o plimbare, neaparat pe jos (ca sa aveti picior frumos )...dupa iedera .

Pupicei!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput