propunere
Admin,eu propun ca de acum incolo subiectele sa fie mutate intai la Containerul verde si abia apoi sterse,ca s-ar putea sa intram din nou in "febra stersului" si sa stergem fara discernamant,cum s-a mai intamplat pana acum.
Astept reactia voastra.mercic.
Lia&Andrew
Raspunsuri
Reliana spune:
Lia, perfect de acord cu tine, desi as avea īnca ceva de completat. Spre exemplu la forumul interzis barbatilor sunt o gramada de chestii interesante, consider eu chiar necesare daca cumva apar intrebari de genul... "ruperea fortata a apei" si multe altele, sa le inchidem pur si simplu, sau sa le putem arhiva undeva, pentru ca tot stau si ma gāndesc daca sa le pun la container sau nu! Ori daca le las deschise, poate se mai tese pe marginea subiectului si iarasi se īncarca site-ul! Admin, le pun la container sau le inchid doar?
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
admin spune:
Lia ... de acord!
Reliana ... folosesteti imaginatia! Optiunea de inchidere sau de arhivare a fost creeata pentru scopul pe care il numesti. Ideea este sa nu arhivam orice prostie. De aceea concluzionez:
Merita ca mesajul sa ramana pentru a fi citit si de altii... arhivare! Nu aduce nici un fel de informatie ... containerul! In rest ai mana libera pentru a decide...
iuliacm spune:
Va roooooooog frumos sa nu stergeti mesajele ci sa le arhivati.
Sunt multe subiecte cu informatii, sugestii utile pe forum, chiar daca la prima vedere nu par a fi interesante.
De ex. subiectul "Unde gasesc diafilme" este acum la container si probabil ca peste ceva timp va fi sters. Dar intrebarea din subiect are si raspuns!!!!!
Mie imi este imposibil sa salvez toate informatiile pe despre care cred ca mi-ar folosi in viitor. Dar pastrez un link la acele informatii.
Iulia
desprecopii spune:
fara suparare dar un mesaj de genul "unde gasesc diafilme' nu isi merita statutul de nemuritor. aici este informatie dinamica care isi schimba actualitatea. nu ne permitem sa fim yellow pages ... cu atit mai mult cu cit cine are nevoie de asemenea informatii - peste o vreme - poate re-pune intrebarea.
Pentru parinti... despre copii!
vilma spune:
DA, CUM arhivam? Cand inchidem un subiect, avem optiunea de a bifa o casuta: DO NOT ARCHIVE......care inseamna ca nu arhivam subiectul, dar daca nu bifez casuta, inseamna ca automat se creaza o arhiva? Raspunsul este nu, pentru ca tocmai am incercat la un forum care nu are arhiva ("In unul sau in 2...") si nu s-a creat o arhiva cu subiectul inchis...
Vilma
vilma spune:
Mai este o problema. La forumul "In unul sau in doi..." am facut un test. Am inchis un subiect vechi, "Marte si Venus", vineri (pe 28 feb.) si astazi am vrut sa vad ce mesaj apare daca vreau totusi sa raspund la el, cu tot "x-ul" care bareaza iconul "raspunde la subiect". Si.....surpriza, am putut posta raspunsul ("Test"). Este o posibilitate pe care o am ca moderator, sau poate oricine sa posteze in continuare?
Si cum ramane cu arhivarea?