Telefon mobil Nokia - probleme
De doua zile nu mai pot vorbii pe telefonul mobil, fiindca cei pe care ii sun sau cei care ma suna nu ma aud, eu ii aud perfect, dar ei nu.
Ati mai patit asa ceva?
Oare s-a defectat microfonul sau e o setare gresita din telefon?
Dupa ce termin o "convorbire" cu cineva, chiar daca numai eu aud ce spune, cealalta persoana neauzind decat un fasiit, apare pe ecran "retea ocupata" si apoi mai dau un ok pentru inchidere finala.
In rest telefonul functioneaza normal, apelurile si SMS-urile pleaca de la mine si le primesc, atunci cand sunt expediate...dar daca e sa raspund la telefon sau sa sun pe cineva nu ma aude nimeni.
Folosesc cartela reincarcabila pe Orange, daca are vreo importanta.
Simina
album foto1
album foto2
Raspunsuri
Ramba spune:
Parerea mea este ori s-a stricat microfonul de la telefon, ori a intrat ceva in orificiul care face legatura cu telefonul. De ex. unei prietene i-a luat copilul telefonul, l-a ros putin si apoi patea exact ca tine.
Cand s-a uitat intrase saliva in orificiul microfonului si de asta nu mergea.
adi2003 spune:
La chestia cu apa, m-am gandit si eu, in sensul ca am avut o sticluta de apa in geanta, si s-a prelins putin pe langa dop, telefonul era in acelasi compartiment dar intr-un buzunaras pentru tel mobil.
Nu stiu daca a ajuns o picatura de apa pe telefon, nu mi-am dat seama, asta s-a intamplat miercuri, joi dimineata am putut vorbii cu el, dar spre seara, la primul apel, nu l-am mai putut folosi. Asa a fost si vineri si azi dimineata, cand nimeni nu ma auzea ce vorbesc la tel mobil.
Daca e sa fi intrat apa inautru, nu se mai poate repara, trebuie neaparat sa-l schimb?
Pe mine ma pune pe ganduri mesajul de la sfarsitul unei convorbiri: "retea ocupata", fiinca acest mesaj nu imi apare decat de 2 zile.
As fi vrut sa stiu care e urmatorul pas:
Reparat, cumparat telefon nou sau schimbat setari telefon (stiu ca am umblat si pe la setari saptamana asta, dar nu mai stiu ce-am schimbat...)?
Simina
album foto1
album foto2
Oana_B spune:
...sau ceva pe la antena, daca e din ala fara bat trebuie sa aiba ceva inauntru care are treaba cu semnalul. In ro am avut un Nokia fara antena si avea ceva probleme si frati-miu l-a desfacut si zicea ca era dezlipit nu'sce inauntru care era pe post de antena, chestia aia era pozitionata pe langa display pe undeva.
Oana_B
adi2003 spune:
E un Nokia 3310. Il folosesc de aproape 2 ani fara probleme pana saptamana asta.
Oricum, luni sau marti merg la un service cu el, sa vad daca se poate repara, daca nu...il voi inlocui cu altul. Nimic nu e vesnic.
Simina
album foto1
album foto2
adi2003 spune:
Mi-am dus azi la reparat telefonul. L-a facut in 5 min, fara sa-mi dea vreo explicatie cu privire la defectiune, cica "secret profesional".
Subiectul poate fi inchis si aruncat la cos. Multumesc.
Simina
album foto1
album foto2
romana spune:
Si eu am patit la fel tot cu Nokia. L-a ros copilul si nu mai pot sa tastez cifrele 0 si 8, iar de auzit, uneori sint auzita , alteori nu.
Oare in Bucuresti pe unde ar fi un service de telefoane Nokia, eventual mai aproape de p-ta Alba Iulia ca ma misc mai greu deoarece sint gravida.
Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 34 saptamini
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
ANDREEABANICA spune:
iti spun sigur ca a avut microfonul ars...am lucrat 5ani in domeniu.
Bine ca l-ai reparat.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
adi2003 spune:
Nu mi-a spus ca a schimbat vreo piesa, chiar a ezitat sa-mi spuna. L-a facut in maxim 5 min si probabil m-ar fi costat mult mai mult daca schimba ceva in el. M-a intrebat doar daca lucrez in mediu cu span/pilitura? Probabil au fost particule de praf inautru.
Bine ca mi l-a facut pana la urma, ca amabilitatea lui a fost zero. Eu inca n-am mai intalnit angajati care sa isi ia la rost clientii.
In fine...bine ca functioneaza telefonul, dar conteaza si felul in care se vorbeste cu clientul. Conteaza enorm. Prin felul cum te comporti ca si angajat, iti poti castiga clientii sau ii poti pierde definitiv.
Simina
album foto1
album foto2